Samsung Level U. O noua pereche de casti fara fir

Data: 3/07/2015 | Autor: .

Samsung LEVEL U Bluetooth

Samsung a anuntat lansarea unor noi casti din gama Level, fara fir si cu autonomie mai mare. Gadgetul Samsung LEVEL U Bluetooth va ajunge in magazine in urmatoarele saptamani.

Samsung LEVEL U Bluetooth 2Potrivit sud-coreenilor, Samsung LEVEL U Bluetooth foloseste cele mai noi tehnologii ( Bluetooth 4.1 si X Codec) pentru a aduce cel mai bun sunet din piata, la calitate crystal-clear. Prin intermediul castilor, utilizatorul poate sa asculte muzica si sa raspunda la apelurile de pe telefon.

Samsung LEVEL U Bluetooth ofera, in plus, aplicatia Text-to-Speech (TTS), ce permite utilizatorului sa dicteze un text prin intermediul microfonului incorporat, iar gadgetul sa il transforme in mesaj pe telefonul mobil.

Castile, ce cantaresc numai 33 de grame si pot fi adaptate printr-un mecanism flexibil, magnetic, vin intr-o gama variata de culori – albastru, negru, auriu si alb si beneficiaza de o autonomie extinsa fata de modelele anterioare, de 10 ore de audio, 11 ore de convorbire si peste 500 de ore de standby.

Mai multe detalii aflati de AICI. Pretul gadgetului inca nu a fost anuntat.

Samsung LEVEL U Bluetooth 4 Samsung LEVEL U Bluetooth 3