Samsung pregateste lansarea Galaxy S6 Plus

Data: 29/06/2015 | Autor: .

Samsung Galaxy S6 Plus

Vrei sa iti cumperi cu Galaxy S6 sau un Galaxy S6 Edge? Noi credem ca ar trebui sa mai astepti macar 2-3 saptamani. Asta pentru ca sud-coreenii pregatesc lansarea unui nou smartphone cu specificatii de top, cunoscut sub numele neoficial de Galaxy S6 Plus. Cel putin asta sustin cei de la Sammobile.com

Avand numele de cod Project Zero 2, telefonul ar urma sa fie prezentat oficial in aceasta luna si sa ajunga in magazine in august.

Noul telefon Samsung, cu indicativul SM-G 928, va semana din multe puncte de vedere cu Galaxy S6 Edge, cu cateva modificari in ceea ce priveste marimea ecranului si procesorul.

Telefonul va fi cu 9 mm mai inalt si cu 3 milimetri mai lat decat Galaxy S6 Edge. Asta pentru ca noul model SM-G928 ar urma sa includa un ecran de 5.4-inch sau 5.7-inch Super AMOLED dual-edge curbat pe ambele parti, relateaza Sammobile.

In carcasa din sticla, Galaxy S6 Plus va rula un procesor hexa-core Snapdragon 808 si va include 32GB spatiu de stocare, alaturi de o camera de 16-megapixeli cu stabilizator optic si filmare in 4K si o alta de selfie de 5 MP.
Interesant si extrem de important este faptul ca telefonul va avea si o baterie mai mare, de 3.000 mAh, suficienta pentru a-i asigura o autonomie de 2 zile. Nu stim, pentru moment daca va fi una incastrata sau care va putea fi scoasa si schimbata de utilizator.

Samsung Galaxy S6 Plus se va incarca, bineinteles, wireless si va rula sistemul de operare Android 5.1.1