Samsung raspunde Amazon cu Galaxy Tab 7 Plus

Data: 1/10/2011 | Autor: .

La doar cateva zile de la lansarea de catre Amazon a „game changer-ului” Kindle Fire, ce va fi comercializat pentru numai 199 de dolari, cei de la Samsung raspund prin lansarea unei versiuni imbunatatite a tabletei lor de 7 inchi.

Noua versiune se va intitula Galaxy Tab 7 Plus si pare a-i lovi pe cei de la Amazon chiar acolo unde ii doare mai tare. Spre deosebire de Kindle Fire, noua tableta Galaxy va dispune de conectivitate GSM si HSPA, precum si de doua camere foto. In plus, aceasta va rula Android 3.2, in timp ce Kindle Fire ruleaza un sistem de operare propriu bazat pe o versiune mai veche de Android.

Alte specificatii ale noului Glaxy Tab 7 Plus includ un procesor dual-core de 1,2 GHz si 1 GB de memorie RAM, iar display-ul va avea o rezolutie de 1024×768 pixeli. Tableta va veni in versiuni de 16 GB si 32 GB si va dispune, suplientar, de un slot microSD.

Nu exista informatii despre pretul noii tablete, insa se pare ca acesta se va situa mult sub nivelul de 500 de dolari, iar tableta se va adresa, in primul rand, celor care o vor achizitiona impreuna cu un abonament de date.