Samsung The Sero. Unul dintre cele mai spectaculoase televizoare de pe piață

Data: 11/11/2020 | Autor: .

Samsung anunță lansarea comercială în România a ultimului televizor din gama de lifestyle, Samsung The Sero, care se alătură celorlalte televizoare din serie, The Frame și The Serif. Televizorul costă, la promoție, 6000 de lei. Îl poți cumpăra de AICI.

Conținutul vizual tradițional, ca de exemplu fotografiile sau video-urile, sunt în mare parte în format orizontal. Cu toate acestea, în ultimii ani, utilizatorii din întreaga lume consumă din ce în ce mai mult conținut pe social media, în format vertical. Prin urmare, echipa din spatele Samsung The Sero a ținut cont de trendurile de consum din prezent și a creat un televizor care are capacitatea de a auto-poziționa vertical sau orizontal, în funcție de formatul conținutului rulat – la fel ca un smartphone sau o tabletă.

Noul tău televizor vertical

The Sero este primul televizor creat de Samsung echipat cu un ecran care se rotește automat, putând să alterneze între orientarea orizontală și cea verticală în conformitate cu conținutul afișat, așa cum poate să facă un smartphone. Este un televizor neconvențional care redefinește rolul ecranului, care oferă o experiență de utilizare cu totul unică și excepțională, de care suntem siguri că utilizatorii vor fi încântați”, a declarat Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics Samsung Electronics.

Tehnologia de orientare a display-ului Sero se conectează perfect cu dispozitivele mobile ale utilizatorilor pentru a afișa conținutul în formatul orizontal tradițional, precum și în formatul vertical, specific consumului de pe mobil. Utilizatorii se vor bucura de o varietate mare de conținut – inclusiv social media, YouTube și alte videoclipuri personale – în orice poziție a display-ului.

The Sero a fost conceput nu doar ca un simplu televizor, ci de asemenea ca un obiect de design. Potrivit unor studii inițiate de echipa de R&D, șapte din zece utilizatori The Sero folosesc cel mai des modul portrait pentru redare conținut. În afară de conținutul afișat în modul portrait, utilizatorii se folosesc de acesta și pentru a afișa propriul conținut, ca de exemplu fotografiile sau videoclipurile făcute de aceștia.

The Sero este un televizor de sine stătător, spre deosebire de alte televizoare care trebuie montate pe un perete sau plasate pe un suport special. Fiecare aspect a fost bine gândit de echipa din spatele produsului, de la cum arată The Sero în poziție verticală, precum și orizontală, precum și în momentul în care se rotește. Indiferent de poziția în care stă, The Sero se integrează perfect în decorul încăperii, ca un obiect de design modern.

Modurile Various Portrait

Câștigător al premiului „Best of Innovation” la CES, The Sero oferă specificații de top specifice televizoarelor produse de Samsung, în timp ce oferă o nouă modalitate de abordare a conținutului și a divertismentului, care satisface nevoile unei audiențe cu obiceiuri de vizionare diferite de cele din trecut.

Modurile Various Portrait

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Diagonala display 108 cm
Tip TV Smart TV
Tehnologie display LED QLED
Tehnologie speciala QuantumDot HDR
Claritate imagine 4K
An aparitie 2020
Culoare Albastru
Format display Plat

SMART TV

Sistem de operare Tizen
Aplicatii Video Streaming YouTube Netflix HBOGo Rakuten TV
Caracteristici cheie Asistent vocal inteligent Screen Mirroring
Mirroring Android iOS
Asistent vocal inteligent Bixby

CARACTERISTICI VIDEO

Rezolutie 3840 x 2160
Tip tehnologie HDR HDR 10+ HLG
Tehnologii imagine Adaptive picture Mega Contrast 100% Color Volume cu Quantum Dot Supreme UHD Dimming Contrast Enhancer Film Mode Natural Mode Support MR120+
Tuner digital integrat DVB-C DVB-S2 DVB-T2

CARACTERISTICI AUDIO

Tehnologii audio (AVA) Active Voice Amplifier Adaptive Sound+ Multiroom Link Dolby Digital Plus
Sistem audio 4.1
Putere difuzoare integrate 60 W
Subwoofer integrat Nu

CONECTIVITATE

Conectivitate wireless Bluetooth Wi-Fi
Interfata 3 x HDMI CI+ slot 2 x USB
Standard Wi-Fi 802.11 ac
Versiune Bluetooth 4.2

CONSUM ENERGIE

Eficienta energetica Clasa B
Consum energie electrica 135 W
Putere consumata in stand-by 0.5 W
Consum anual energie 133 kWh

DIMENSIUNI

Dimensiune cu stand 327 x 1200 x 564.7 mm
Dimensiune fara stand 83.4 x 1228.1 x 564.7 mm
Greutate cu stand 17.4 Kg
Greutate fara stand 16.4 Kg
Dimensiune cutie 272 x 1365 x 738 mm
Greutate cutie 40.5 Kg

ACCESORII

Continut pachet Baterii Cablu alimentare Manual utilizare Telecomanda Smart