Samsung WW9000. Masina de spalat controlata din telefon

Data: 29/01/2014 | Autor: .

Samsung-WW9000Samsung a lansat o noua mașină de spălat plina de senzori si functii de ultima generatie. WW9000 analizeaza nivelul de murdarie al rufelor, cauta cel mai bun program si promite sa optimizeze consumul de apa si energie. Ca mai toate electrocasnicele de ultima generatie, si aceasta poate fi controlata din telefon sau tableta, cu ajutorul unei aplicatii dedicate.

Potrivit prezentarii trimisa de concernul sud-coreean, Samsung WW9000 le permite utilizatorilor să aibă grijă de treburile casnice cu mai multă ușurință și viteză, mulțumită ecranului intuitiv color de 5 inci, complet tactil, echipat cu funcții inteligente sporite care îmbunătățesc performanța de spălare a mașinii.

Mașina de spălat Samsung WW9000 dispune de un finisaj translucid de cristal albastru, iar ușa creează un spectru de culori atunci când vine în contact cu lumina. Pentru a permite încărcarea și descărcarea cu ușurință a hainelor, ușa noii mașini de spălat Samsung WW9000 are un diametru și o deschidere mult mai mare, iar tamburul a fost înălțat pentru un acces facil.

ww9000_3Pentru a face cât mai ușor, practic și la îndemână procesul de folosire al mașinii de spălat, modelul Samsung WW9000 este echipat cu o serie de funcții precum Most Used (memorează ciclurile de spălare și opțiunile utilizate în mod frecvent) sau Favorite (le permite utilizatorilor să personalizeze ciclul de spălare prin configurarea unor opțiuni cum ar fi temperatura și viteza de centrifugare).

Odată ce utilizatorul a activat funcția Auto Optimal Wash, 4 tehnologii cu senzori adună informații despre încărcătura mașinii Samsung WW9000: mărimea, gradul de murdărie și pătare, cantitatea necesară de apă și detergent. Pe baza acestora, Auto Optimal Wash decide ciclul optim de spălare, temperatura, timpul, ciclul de clătire și viteza de centrifugare. Pentru a face totul și mai avantajos pentru utilizator, funcția Auto Dispense dozează mai departe în mod automat cantitatea potrivită de detergent și balsam.

Pentru a economisi energie cu fiecare încărcătură a mașinii, modelul Samsung WW9000 folosește un generator de bule care se activează atunci când începe un ciclu normal de spălare. Mai departe, EcobubbleTM ajută la dizolvarea detergentului de spălat, la formarea unei mari cantități de spumă care pătrunde mai repede în haine, fiind așadar nevoie de mai puțină apă caldă.ww9000_2

Cele șase cicluri de specialitate pre-setate ale noului model Samsung WW9000 permit utilizatorilor să selecteze rapid și ușor ciclul de spălare de care au nevoie. Opțiunea Gardening ajustează setările pentru a curăța hainele cu pete de iarbă și noroi, în timp ce ciclul Cooking& Dining curăță urmele de produse alimentare și de grăsime. Alte cicluri de specialitate includ Hygene Care, Active Sports, Active Kids și Working & Everyday.

De asemenea, funcția Super Speed Wash permite ca o încărcătura de rufe de până la 5 kg să fie gata în numai 60 de minute datorită aprovizionării cu apă a mașinii din două locuri. În continuare, funcția Spray Speed scurtează ciclul de clătire prin utilizarea unor jeturi puternice de apă în cuva mașinii de spălat Samsung WW9000.

O altă funcție notabilă a mașinii de spălat Samsung WW9000 este Smart Control, care le permite utilizatorilor să controleze și să monitorizeze de la distanță mașina de spălat, folosind o aplicație de pe smartphone (este necesară o conexiune de tip wi-fi, iar aplicația este disponibilă pe dispozitive Android și iOS). Fie că se află în locuința sa, fie că este în afara acesteia, datorită funcției Smart Control, utilizatorul poate să pornească sau să întrerupă un ciclul de spălare, poate primi notificări atunci când mașina și-a încheiat programul sau notificări privind timpul de spălare rămas.

ww9000_4

Noul model lansat de Samsung permite, de asemenea, o utilizare silențioasă datorită tehnologiei avansată VRT-M care utilizează un sistem tridimensional de senzori de vibrații, diminuând semnificativ vibrațiile și zgomotul. Mai mult, tehnologia Digital Inverter asigură în același timp o performanță silențioasă de utilizare, susținută de o garanție de 10 ani a motorului pentru modelul Samsung WW9000.

Pretul masinii de spalat si data la care o vom putea cumpara din magazine nu au fost anuntate.