Scarlett Johansson, o femeie cu puteri supranaturale! Vezi trailerul video la noul film SF Lucy (VIDEO)

Data: 3/04/2014 | Autor: .

Scarlett Johansson-Lucy

Studiourile Universal Pictures au lansat primele imagini din thriller-ul de actiune Lucy, cu Scarlett Johansson in rolul principal. Filmul va ajunge in cinematografe pe 8 august.

„Lucy” prezinta povestea unei femei care se vede nevoita sa devina „caraus” (persoana care transporta droguri, n.r.). Totul se schimba atunci cand drogurile patrund in organismul protagonistei, transformand-o intr-o veritabila „masina de lupta”.

Femeia, sub influenta acelor droguri, devine capabila sa absoarba informatii si cunostinte instantaneu, sa deplaseze obiecte prin puterea mintii, nu mai simte durere sau teama, fapt care o transforma intr-o redutabila arma umana.

Filmul Lucy, in care il veti putea vedea si pe Morgan Freeman, este regizat si este produs de celebrul Luc Besson prin intermediul companiei sale EuropaCorp.

Scarlett Johansson a incheiat de curand filmarile pentru lungmetrajul „Under The Skin”, de Jonathan Glazer si va juca rolul actritei Janet Leigh in pelicula „Alfred Hitchcock and the Making of Psycho”, un film despre realizarea horror-ului clasic „Psycho”, de legendarul regizor, care va fi interpretat de Anthony Hopkins, relateaza Mediafax.

Scarlett Johansson s-a remarcat la varsta de 12 ani, jucand alaturi de Robert Redford in filmul „imblanzitorul de cai/ The Horse Whisperer”, in 1998. Dupa acel rol, Scarlett Johansson a devenit o actrita de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizari la Globul de Aur si a castigat un premiu Tony pentru evolutia sa din piesa de pe Broadway „A View from a Bridge”, s-a remarcat in filme precum „Rataciti printre cuvinte/ Lost in Translation”, pentru care a castigat premiul BAFTA, dar si „Fata cu cercel de perla”, „Cantec de iubire”, „Match Point”, „Jurnalul unei dadace”, „Vicky Cristina Barcelona” si „Cealalta mostenitoare Boleyn”.