Se intorc extraterestrii? Un nou documentar senzational (VIDEO)

Data: 3/04/2012 | Autor: .

Luna noiembrie 2012 va aduce sfarsitul lumii, afirma adeptii teoriei conspiratiei care isi bazeaza predictiile pe sfarsitul brusc al calendarului civilizatiei Maya. Pe youtube a aparut insa, recent, un documentar care vine cu o alta teorie, la fel de spectaculoasa.

2012 ar putea fi anul in care se intorc pe Terra civilizatiile extraterestre care au construit templele mayase din Mexic, de la Puma Punku sau din Tikal.

Anul acesta ar putea aduce, astfel, un nou inceput pentru planeta, pentru civilizatia umana, afirma expertii citati in documentarul realizat de Prometheus Entertainment pentru H2 Network.

Teoriile promovate de acestia ridica multe semne de intrebare, nu inseamna ca, prezentandu-le pe site,  le consideram adevarate,  insa sunt interesante din prisma abordarii inedite a subiectului. In plus,  realizarea artistica a documentarului video este una excelenta.

GadgetReport.ro v-a prezentat, recent, un alt documentar din aceasta serie “Ancient Aliens”. Ridicat pe youtube de unul dintre fanii serialului, acesta trateaza misterul ansamblului de la Puma Punku, din Bolivia despre care expertii sustin ca a fost construit, fara indoiala, de o civilizatie net superioara

Complexul de la Puma Punku, care dateaza de acum 14.000 de ani, cuprinde mai multe structuri din blocuri masive de piatra taiate cu o precizie incredibila in diverse forme geometrice.

Documentarul video il puteti vedea aici.