Seful Levi Strauss: Nu va mai spalati blugii! (VIDEO)

Data: 20/05/2014 | Autor: .

leviDaca va spalati blugii Levi’s, o sa ii stricati. In plus, contribuiti si la poluarea planetei. Asa ca renuntati la acest obicei! Acesta este apelul CEO-ului Levi Strauss & Co., Chip Bergh.

Invitat marti la o conferinta pe teme ecologice (Fortune’s Brainstorm Green conference) pentru a discuta despre moda si sustenabilitate, Chip Bergh a uimit pe toata lumea atunci cand a facut un anunt inedit.

“Perchea de blugi Levi’s pe care o port o am de peste un an si n-am spalat-o niciodata”, a spus seful Levi Strauss. “Inca n-a vazut masina de spalat si nici nu o sa o vada”, a mai declarat Bergh care a venit si cu o justificare.

“O pereche de blugi pe care o speli tot timpul nu o sa tina la fel de mult ca una pe care nu o distrugi la masina de spalat”, a afirmat seful Levi’s.

Urmariti declaratiile sefului Levi’s in clipul video de mai jos.

Nu este pentru prima data cand Levi’s pretinde ca blugii n-ar trebui spalati.

In trecut a lansat o campanie in care incerca sa demonstreze ca daca bagi blugii la congelator, acestia se vor curata de mizerie, de bacterii, la fel ca la masina de spalat.

Detalii in clipul video de mai jos.

Pentru a-si demonstra angajamentul fata de mediu, Levi’s a lasat o linie de blugi numita „Waterless” care, asa cum spune si numele, foloseste mai putina apa pentru a-i spala.

Si tot la capitolul “responsabilitate fata de mediu”, Levi’s a lansat o linie de produse „Wellthread” despre care spune ca sunt mai usor de reciclat si a caror curatare necesita mai putina energie si apa.

Pentru a demonstra ca nu este vorba doar de marketing, au facut si testele de rigoare, pe care le puteti vedea pe site-ul oficial.