10 seriale TV pe care să le urmăreşti în vacanţa de Crăciun

Data: 18/12/2017 | Autor: .

10 seriale TV pe care să le urmăreşti în vacanţa de Crăciun, pe Netflix

Mai sunt numai câteva zile până la vacanţa de Crăciun şi, dacă vrei să te delectezi cu seriale de calitate, îţi prezentăm câteva dintre cele mai bune producţii disponibile pe Netflix. Dacă nu ai abonament, nicio problemă. Îţi poţi face un cont şi, timp de o lună, vei urmări gratuit serialele pe care ţi le propunem, toate cu subtitrare în limba română.

10.”Big Mouth”

Un serial de desene animate acid, diabolic şi plin de umor, care urmăreşte aventurile unor puşti ajunşi la vârsta pubertăţii şi care experimentează dorinţele sexuale.

9.”Riverdale”

Un serial despre un grup de adolescenţi dintr-un orăşel de provincie care devin protagoniştii unei serii de evenimente neprevăzute. Crime, răfuieli cu iz mafiot, dispariţii şi investigaţii ca-n Profiler. Serialul include toate ingridientele care să vă ţină cu ochii în ecran, devorând episod după episod. Dacă ignoraţi stereotipurile, povestea lui Archie, Betty şi Veronica o să vă placă. Serialul este disponibil pe Netflix şi are deja două sezoane.

8.”One Day at a Time”

Remake-ul celebrului serial de comedie din anii ’70 spune povestea unei femei divorţate care îşi creşte cei doi copii cu ajutorul mamei sale. Serialul este unul foarte bine realizat, inteligent, plin de umor şi cu o interpretare de excepţie.

7. „Godless”

Un western ca pe vremuri, care spune povestea unui bărbat urmărit de lege care ajunge într-un oraş din New Mexico-ul anului 1880. Localitatea are o particularitate specială – este locuită în exclusivitate de femei. Cum este posibil şi ce se întâmplă cu eroul din „Godless” aflaţi din serialul disponibil pe Netflix.

6. Peaky Blinders

Unul dintre cele mai bune seriale cu gangsteri din ultimii ani.  Serialul britanic, produs de BBC, prezintă aventurile unei familii mafiote, din anii ’20.  Această organizaţie, Peaky Blinders, a existat în realitate şi a fost numită după obiceiul membrilor de a coase lame de ras de cozorocul şepcilor pentru a le folosi ca arme, mereu la îndemână.

5.”Mindhunter”

„Mindhunter” este o dramă psihologică, în fapt un serial despre modul în care sunt puse în practică noile proceduri de investigaţie ale FBI-ului. Scenariul se bazează, de altfel, pe studiile realizate de experţii FBI în cazul criminalilor în serie şi prezintă poveştile unor ucigaşi celebri, precum Jerry Brudos, Ed Kemper şi Richard Speck. Serialul, foarte bine realizat, ne introduce într-o lume în care se vede talentul celebrului producător David Fincher.

4.,,The Crown”

Serialul ‘The Crown’, ajuns la al doilea sezon, este dedicat reginei Elisabeta a II-a, iar producţia este una excepţională. În interpretarea actriței Claire Foy, Elizabeth Windsor pare o tânără echilibrată dar capabilă de entuziasm, de neseriozitate și nu lipsită de senzualitate.

3. Designated Survivor

Un serial Netflix în genul House of Cards, aflat la sezonul 2, care urmăreşte personajul interpretat de Kiefer Sutherland, Tom Kirkman, un membru de grad inferior din cabinetul Statelor Unite care devine preşedintele ţării după uciderea celorlalţi lideri politici prin intermediul unui atac în timpul unui discurs al preşedintelui. Scenariul este excelent, plin de răsturnări de situaţie. O să vă ţină în priză, iar primul sezon îl veţi parcurge, cu siguranţă, într-un adevărat maraton.

2. Ray Donovan

Un serial plin de adrenalină, cu un scenariu foarte bun, care scoate în prim-plan toate problemele murdare ale elitei din Los Angeles. Ray Donovan este un om bun la toate, care salvează vedetele şi oamenii de afaceri din tot felul de situaţii, de la răfuieli cu mafioţi la crime şi taxe de protecţie. Povestea se desfăşoară pe mai multe paliere, urmârind destinul membrilor familiei Donovan. Serialul are deja cinci sezoane şi toate sunt disponibile pe Netflix cu subtitrare în limba română.

1.”American Vandal”

Serialul urmărește o poveste despre un puști de liceu pe nume Dylan Maxwell, care este acuzat de vandalism după ce ar fi desenat penisuri pe 26 de mașini din parcarea școlii. Suspectul pledează nevinovat și se aliază cu un coleg pasionat de documentare video. O satiră după un caz adevărat.

Bonus – „Black Mirror”

Cel mai bun serial SF de la The Twilight Zone (Zona Crepusculară) încoace, spectaculosul „Black Mirror” se află la Seria 3, iar următoarea va fi lansată în următoarele zile. Serialul explorează un viitor în care tehnologia ne va guverna viaţa în aproape toate aspectele.
Oamenii vor fi atât de conectaţi la tehnologie, prin cipurile implantate în creier şi activităţile de zi cu zi, încât diferenţa dintre realitate şi virtual va fi tot mai greu de perceput.
Din „Black Mirror” veţi afla, printre altele, cum ar arăta o lume în care ratingul de pe reţeaua socială ne guvernează viaţa (accesul la servicii, joburi, statut social etc.) şi cum ar arăta o lume virtuală în care ar urma să ne „conectăm” atunci când murim fizic.

CUM TE ABONEZI LA NETFLIX

Descarci aplicaţia Netflix, îţi faci un cont online şi timp de 30 de zile vei putea urmări gratuit filmele, serialele şi programele documentare furnizate de gigantul media. Toate sunt traduse în limba română şi se văd excelent, fără întreruperi.

Abonamentul lunar la Netflix pornește de la 7,99 euro, cel basic, și merge până la 11,99 euro, varianta premium. Îţi recomandăm pe cel de 9,99 euro, pentru că oferă producţii la calitate HD, pe două dispozitive diferite, astfel că poţi să rulezi simultan filme şi seriale de pe un laptop şi un televizor sau un telefon.

Cel de 7,99 de euro oferă acces la numai un dispozitiv, la calitate SD, în timp ce pentru 11,99 euro poţi să vezi simultan producţiile Netflix de pe patru dispozitive, iar unele dintre ele le veţi vedea la calitate 4K!

Aplicaţia o găseşti AICI.