SmartMio. Cum sa faci sport la birou, fara niciun efort (VIDEO)

Data: 28/04/2014 | Autor: .

20140226125027-THE-HARDWARE

Daca nu aveti timp sau chef sa mergeti la sala, o solutie interesanta ca sa va mentineti tonusul muscular si chiar sa pierdeti din greutate o reprezinta gadgetul SmartMio, un dispozitiv care stimuleaza activitatea muschilor.

Aparatul SmartMio vine cu doi electrozi care produc stimularea electrica a muschilor, intr-un mod similar cu cel produs de activitatea fizica.

Inedit la acest produs, fata de altele pe care le gasim pe piata, este ca sistemul de stimulare al muschilor poate fi controlat prin bluetooth, dintr-o aplicatie de smartphone.

SmartMio ar urma, totodata, sa fie si primul aparat de acest tip care se conecteaza si isi sincronizeaza datele cu ceasurile inteligente cu Google Wear, sistemul de operare ce va echipa, in viitor, majoritatea acestor gadgeturi.

Aplicatia de mobil Workout Planner permite setarea unor programe diferite in functie de muschii pe care vreti sa ii stimulati.

In plus, include si un sistem de training care iti da accesul la programe speciale, realizate de expertii in fitness.

Dezvoltatorii au lasat prototipul SmartMio pe indiegogo si au reusit, intr-un timp record, sa obtina finantarea necesara pentru demararea productiei.

Gadgetul va fi vandut din acest an la pretul de 109 dolari.

Cum functioneaza SmartMio vedeti in clipul video de mai jos. Mai multe amanunte aflati de pe site-ul oficial.