Sony lanseaza un serviciu de clipuri video 3D

Data: 8/12/2011 | Autor: .

Sony Romania lanseaza “Experienta 3D”, un serviciu gratuit de streaming video la cerere, oferind o serie de clipuri promotionale si continut trial in 3D, inclusiv scene din seria Harry Potter.

Serviciul este disponibil incepand cu data de 6 decembrie 2011 pentru toti utilizatorii de televizoare LCD Sony BRAVIA*, playere Sony Blu-ray Disc compatibile 3D si sisteme Home Theater Blu-ray Disc, imediat dupa achizitionare si fara inregistrare.

“Experienta 3D”ofera continut dintr-o varietate de genuri, incluzand filme, muzica, sport si documentare.

In momentul lansarii, platforma dispune de aproximativ 50 de titluri.

Continutul disponibil prin acest serviciu va include scene din “HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS™ – Partile 1 si 2”, clipuri trailer ale filmelor precum “The Amazing Spider-Man” si “Arthur Christmas” in 3D, precum si videoclipuri muzicale promotionale 3D.

Scene ale Turneului de Tenis Wimbledon 2011 in 3D sunt de asemenea disponibile. Mai mult, Sony planuieste sa extinda continutul si sa promoveze “Experienta 3D” printre producatorii de continut drept un forum prin care acestia pot prezenta publicului larg oferta lor 3D.

Pentru a rula serviciul in conditii optime, Sony precizeaza ca avem nevoie de o viteza de Internet recomandata de 10Mbps.