Sony prezinta un televizor ultra subtire cu Android

Sony X900C 4K Ultra HD TV

Sony a anuntat oficial lansarea celor mai spectaculoase televizoare pe care le-a produs vreodata. Prezentate in premiera la CES 2015, modelele Sony X900C 4K Ultra HD TV si Sony X910C 4K Ultra HD TV pot fi precomandate de pe Amazon si vor fi disponibile in magazine din iulie.

Televizoarele din seria Sony X900 au ecrane de 55, 65 si 75 de inchi, incredibil de subtiri (0,2 inchi), chiar mai subtiri decat ecranele unor telefoane mobile.

Cu ajutorul X-Reality™ PRO Picture Engine, televizoarele transforma orice imagine HD in 4K, astfel ca veti avea o experienta video fara precedent, gratie tehnologiei TRILUMINOS™.

Pe langa calitatea video exceptionala, televizoarele Sony X900C 4K Ultra HD TV si Sony X910C 4K Ultra HD TV vin cu Android TV, astfel ca ofera toata experienta de browsing, alaturi de o serie de aplicatii preinstalate precum Netflix, Amazon Instant Video, YouTube, Hulu, CBS News, CBS Sports, Crackle, NBA Game Time, Pandora si SlingTV.

Cu Google Cast™, utilizatorii pot exporta pe televizor tot continutul din telefon, tableta, PC sau laptop, indiferent că ruleaza Android, iOS, Chrome OS sau Windows.

In plus, cei pasionati de jocuri vor putea sa acceseze direct de pe televizor platforma PlayStation Now, astfel ca vor putea juca orice joc PlayStation 3 cu ajutorul unui singur controller DUALSHOCK® 4.

Tehnologia vine cu preturi pe masura. Modelul Sony X900C 4K Ultra HD TV de 55 inchi costa 2499 dolari, cel de 65 inchi este vandut cu 3999 dolari, in timp ce modelul de 75 inchi va fi vandut cu 5499 dolari.

Mai multe detalii aflati de pe blogul Sony.