Star Wars: Battlefront, un nou trailer cu jocul incredibil pregatit de EA Games (VIDEO)

Data: 22/04/2015 | Autor: .

Star Wars Battlefront-gadgetreport.ro

2015 va fi, cu siguranta, anul Star Wars. Mult asteptata lansare a episodului Star Wars: The Force Awakens se anunta a fi un succes fara precedent. Disney si Lucas Art estimeaza ca filmul va spulbera toate recordurile in materie de incasari.

Fanii seriei SF mai au un motiv sa astepte cu nerabdare finalul anului. Cu o luna inainte de premiera filmului, EA Games va lansa, pe 17 noiembrie in SUA si pe 19 noiembrie in Europa, un joc denumit Star Wars: Battlefront.

Trailerul video lansat zilele acestea de EA Games anunta o experienta de gaming fara precedent. Din imaginile pe care le puteti vedea mai jos, se vede ca producatori de la DICE, cunoscuti pentru seria Battlefield, au construit jocul la un nivel extrem de real, gratie motorului grafic Frostbite, care genereaza pana la 60 de cadre pe secundă!

Clipul video a ajuns, bineinteles, viral pe youtube.

Acţiunea din multiplayer-ul Star Wars: Battlefront se va desfăşura în vremea primei trilogii (episoadele 4-7), pe o serie de planete (Hoth, Tatooine sau Sullust) cu climă extremă, de la peisajele îngheţate la pădurile tropicale, cu vulcani.

Star Wars: Battlefront nu va avea o campanie single player propriu-zisă, însă va oferi o serie de misiuni independente, pentru cei care doresc să joace singuri.

Star Wars: Battlefront va avea misiuni in care vor putea juca simultan 8 până la 40 de gameri. Jocul va avea şi funcţia în care ecranul va fi împărţit (split screen).

Gamerii vor putea lua rolul lui Luke Skywalker dar si al lui Darth Vader si vor avea la dispozitie toata gama de vehicule din Star Wars, de la speeder bikes, la X-Wings, TIE Fighters.

Jocul Star Wars: Battlefront va fi disponibil pentru PC, PlayStation 4 si Xbox One. Astfel ca va trebui sa facem, in sfarsit, pasul catre noile console de jocuri si sa renuntam la Xbox 360 si PS3, chiar daca oferta de jocuri este inca redusa.

Vedeti mai jos un clip video care vine sa decripteze aventurile din noul joc Star Wars: Battlefront.

Producatorii jocului au lansat pe internet un alt clip video in care prezinta modul in care au dezvoltat Star Wars: Battlefront.

Mai multe detalii despre joc aflati de pe site-ul oficial Star Wars: Battlefront
Toate informatiile despre Star Wars: The Force Awakens le aflati dintr-o stire GadgetReport.ro, in care puteti vedea si primele clipuri de promovare a filmului.