Star Wars: Episode VII este gata de productie. Vezi ultimele noutati (VIDEO)

Data: 13/02/2014 | Autor: .

Star Wars-Episode-VII

Studiourile Disney se pregatesc de productia Star Wars: Episode VII. Regizorul J.J. Abrams a anuntat ca filmarile vor incepe la mijlocul lunii mai si se vor incheia in septembrie. Filmul va ajunge in cinematografe pe 18 decembrie 2015.

“Avem pregatit totul, de la scenariu la distributie”, a spus regizorul, fara a deconspira niciun amanunt legat de cea mai asteptata productie SF din ultimii ani.

Cele mai multe filmari vor fi realizate in Pinewood Studios  de la periferia Londrei, relateaza Hitfix.com

Despre  noua serie pregatita de studiourile Disney, GadgetReport.ro a relatat, anterior, ca  ii va readuce in prim plan pe aproape toti protagonistii seriilor precedente, de la Luke Skywalker, la Han Solo si Printesa Leia – roluri ce urmeaza sa fie interpretate de aceiasi actori Mark Hamill, Harrison Ford si Carrie Fisher.

In ultimele luni, J.J. Abrams a discutat cu actorii Jesse Plemons, cunoscut pentru rolul din Breaking Bad, Michael B. Jordan, Gary Oldman, Zac Efron, si Saoirse Ronan.

Intr-un interviu acordat cu ceva vreme in urma, Abrams declara ca in Star Wars: Episode VII, cunoscut si sub numele de Rebels, vrea sa se intoarca la “originile francizei”.

Potrivit cotidianului Express, Darth Vader va fi readus la viata in noul episod Star Wars VII. In seria gandita de Lucas, Vader moare in 1983 in filmul “The Return of the Jedi”.

Planul este de a-l readuce la viata si a juca un rol semnificativ in noua trilogie”, a declarat o sursa din cadrul Disney. “Sa nu uitam ca avem de-a face cu un film de fictiune. Totul este posibil in filme”, a mai spus acesta.

Star Wars: Episode VII va aduce si cateva personaje noi. Dave Filoni a vorbit, la New York Comic-Con, in premiera, primele detalii despre noul Star Wars. Este vorba, printre altele, despre un nou personaj negativ – The Inquisitor. Locotenentul lui Darth Vader, acesta va primi misiunea de a vana cavalerii Jedi.

Star Wars Rebels va aduce un upgrade major si in ceea ce priveste «tehnica militara”. Vom vedea noi arme, navete spatiale, efecte speciale, decoruri, toate adaptate unui viitor diferit fata de cel imaginat in seriile anterioare.

Mai multe amanunte aflati din clipul video de mai jos.

Stuntpeople a lansat pe youtube un clip video in care prezinta cateva dintre efectele speciale care ar putea fi incluse in noile episoade din Star Wars.

Clipul video, de 1.15 minute, prezinta o lupta “clasica” intre Darth Vader si Luke Skywalker cu sabii laser. Imaginile, prelucrate pe calculator, sunt cu adevarat spectaculoase, reusind sa redea la un nivel foarte credibil aceasta confruntare.

Atentie, vorbim de un clip realizat de un grup de entuziasti care incearca sa anticipeze efectele speciale din noul Star Wars.

Dupa ce a cumparat de la Lucas Art drepturile pentru franciza Star Wars, Disney are planuri mari pentru viitor. Va lansa o noua serie din 3 sau 4 episoade.

Potrivit Entertainment Weekly, noul producator al Star Wars, Kathleen Kennedy, a declarat ca Disney va produce “doua sau trei filme pe an”, dupa modelul Indiana Jones. Va avea succes planul Disney? Ramane de vazut.

Mai multe detalii, pe StarWars.com