Star Wars Rogue One. Totul despre noul blockbuster

Data: 30/09/2016 | Autor: .

rogue-one-gif-2

Primul Star Wars a fost lansat în 1977. De atunci s-au strâns şapte filme, toate blockbuster-uri, cu încasări de miliarde de dolari. Disney, care a preluat franciza Star Wars, va lansa, în 16 decembrie, un prim episod care se va rupe de la firul narativ al seriei, intitulat Star Wars Rogue One. Producţia urmează să deschidă calea unei serii de aventuri alternative la filmele principale din Star Wars, relatează GadgetReport.ro

Filmul Star Wars Rogue One, a cărui acţiune se va desfăşura înainte de episodul Star Wars: A New Hope, va spune povestea unui grup de rebeli care încearcă să fure planurile pentru construcţia primului Death Star.

Din clipul video oficial Star Wars Rogue One, pe care îl puteţi vedea mai jos, şi care a adunat peste 22 milioane de vizualizari de la lansarea oficiala, aflăm că producătorii au introdus noi personaje, atât luptători rebeli cât şi personaje negative. Mai mult, filmul va aduce in universul Star Wars noi lumi si civilizatii.

starwars_1

Eroina noului episod Star Wars Rogue One este Felicity Jones (The Theory of Everything şi The Amazing Spider-Man 2), care este însărcinată de Alianţa Rebelilor să fure planurile lui Darth Vader. În film îi veţi mai vedea, printre alţii, pe Riz Ahmed, Madds Mikkelsen, Alan Tudyk, Jimmy Smits, Forest Whitaker şi Diego Luna. Lista completă o vedeţi aici.

Prequelul „Star Wars: A New Hope” se va concentra, astfel, pe eroii care încearcă să fure planurile pentru baza spațială Death Star, aflată înca in construcție, iar noul trailer ne ofera o idee clară despre a ceea ce vom vedea in film.

Din imaginile video, pare că filmul Star Wars Rogue One se întoarce la adevăratele origini ale seriei, după ce Star Wars: The Force Awakens a fost criticat cu virulenţă pentru atmosfera şi povestea cu iz de Disney, cu un scenariu absurd, fără logică.

Star Wars Rogue One este regizat de Gareth Edwards, cel care a lansat filmele Monstersin în 2010 şi remake-ul Godzilla în 2014.
„JJ Abrams a spus despre scenariul pentru Rogue One că este atât de bun încât şi-ar fi dorit să-l fi scris el!”, a declarat actorul Riz Ahmed, cel care va juca rolul unui pilot pe nume Bodhi Rook.

În film nu îi vom vedea pe actorii din Star Wars: The Force Awakens, asta pentru că Disney vrea să rupă firul narativ al seriei cu mai multe filme care spun poveşti independente de aventurile lui Luke Skywalker, Rey şi Finn.

Star Wars Rogue One va fi lansat în cinematografe pe 16 decembrie, în timp ce episodul Star Wars: Episode VIII, cu Rey şi Finn în rolurile principale, va ajunge pe ecrane abia pe 15 decembrie 2017.

GadgetReport.ro relata, anterior, că Disney vrea să transforme Războiul Stelelor într-o adevărată fabrică de bani. Compania vrea să lanseze câte un episod în fiecare an!