Star Wars, în stilul Tarantino! Cum ar arata cel mai bun SF din istorie (VIDEO)

Data: 12/05/2014 | Autor: .

star-wars

Un cunoscut creator video,  Bobby Burns, a lansat pe youtube un clip in care incearca sa interpreteze celebra serie Star Wars in stilul inconfundabil al legendarului regizor Quentin Tarantino.

 Trailerul video contine toate ingridientele unui film in stilul productiilor care i-au adus celebritatea – de la cowboy, la samurai si baieti rai care arata ca nazistii.

Clipul este insotit de o coloana sonora inconfundabila, bineinteles in stilul lui Tarantino.

Urmatorul film din franciza „Razboiul stelelor/ Star Wars” va fi lansat in cinematografe pe 18 decembrie 2015.

Lungmetrajul Star Wars: Episode VII este regizat de cineastul J.J. Abrams, devenit celebru dupa ce a regizat cele mai recente pelicule dintr-o alta franciza SF de succes, „Star Trek”.

Din distributia noului film vor face parte actorii John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson si Max von Sydow.

Acestia se vor alatura veteranilor Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew si Kenny Baker care se reintorc in rolurile jucate in trecut in franciza creata de George Lucas.

 Potrivit  Deadline, in noua serie, Harrison Ford va avea un rol “gigantic”, urmand ca “Han Solo” fie unul dintre personajele in jurul caruia se va desfasura intreaga actiune a filmului.

Jurnalistii relateaza ca actorul este asteptat sa se alature in curand echipei de filmari care a inceput deja sa lucreze in studiourile Pinewood Studios  de la periferia Londrei.

Potrivit Disney, actiunea din noul episod este plasata cu 30 de ani dupa “Return of the Jedi”, fara insa a prezenta detalii despre scenariu.

Regizorul J.J. Abrams a anuntat ca “avem pregatit totul, de la scenariu la distributie”.   Intr-un interviu acordat cu ceva vreme in urma, Abrams declara ca in Star Wars: Episode VII vrea sa se intoarca la “originile francizei”.

Potrivit cotidianului Express, Darth Vader va fi readus la viata in noul  Star Wars: Episode VII. In seria gandita de Lucas, Vader moare in 1983 in filmul “The Return of the Jedi”.

“Planul este de a-l readuce la viata si a juca un rol semnificativ in noua trilogie”, a declarat o sursa din cadrul Disney. “Sa nu uitam ca avem de-a face cu un film de fictiune. Totul este posibil in filme”, a mai spus acesta.

Star Wars Rebels va aduce, totodata, un upgrade major si in ceea ce priveste «tehnica militara”. Vom vedea noi arme, navete spatiale, efecte speciale, decoruri, toate adaptate unui viitor diferit fata de cel imaginat in seriile anterioare.

Mai multe amanunte aflati din clipul video de mai jos.

Stuntpeople a lansat pe youtube un clip video in care prezinta cateva dintre efectele speciale care ar putea fi incluse in noile episoade din Star Wars.

Clipul video, de 1.15 minute, prezinta o lupta “clasica” intre Darth Vader si Luke Skywalker cu sabii laser. Imaginile, prelucrate pe calculator, sunt cu adevarat spectaculoase, reusind sa redea la un nivel foarte credibil aceasta confruntare.

Atentie, vorbim de un clip realizat de un grup de entuziasti care incearca sa anticipeze efectele speciale din noul Star Wars.

Dupa ce a cumparat de la Lucas Art drepturile pentru franciza Star Wars, Disney are planuri mari pentru viitor. Va lansa o noua serie din 3 sau 4 episoade.

Potrivit Entertainment Weekly, noul producator al Star Wars, Kathleen Kennedy, a declarat ca Disney va produce “doua sau trei filme pe an”, dupa modelul Indiana Jones. Va avea succes planul Disney? Ramane de vazut.

Mai multe detalii, pe StarWars.com