Star Wars va avea încă două episoade! Anunţul oficial făcut de Disney (VIDEO)

X-WingDupă noul Star Wars Episode VII: The Force Awakens, episod ce va fi lansat pe 18 decembrie, Disney şi Lucasfilm vor aduce în cinematografe încă două filme, în 2016 respectiv 2017! Anunţul a fost făcut de CEO-ul Disney, Bog Iger.

Episodul VIII, Rogue One, va spune povestea piloţilor de pe navetele spaţiale X-Wing, care au apărut în episoadele IV, V şi VI.

Episodul, ce va fi lansat pe 18 decembrie 2016, va fi primul care se va rupe de la firul narativ al seriei, urmând să deschidă calea unei serii de aventuri alternative la filmele principale din Star Wars, relatează Arstechnica.

Filmul va fi regizat de Gareth Edwards, iar scenariul va fi scris de Chris Weitz. Printre actorii ce vor juca în Star Wars Episode VIII Rogue One se va afla şi Felicity Jones, film ce a apărut în The Theory of Everything şi The Amazing Spider-Man 2.

Şi următorul episod, Star Wars Episode IX, ce va fi lansat un an mai târziu, va urma, cel mai probabil, seria aventurilor alternative şi va fi lansat pe 26 mai 2017, special pentru a marca 40 de ani de la debutul primului film Star Wars, lansat pe 25 mai 1977. Filmul va fi scris şi regizat de Rian Johnson, devenit celebru pentru serialul Breaking Bad.

Povestea din Star Wars Episode VII: The Force Awakens

Între timp, a început numărătoarea inversă pentru Star Wars Episode VII: The Force Awakens. GadgetReport.ro relata, recent, că acţiunea noului episod ce va ajunge în cinematografe în decembrie va fi plasată plasată la 30 de ani după cea din Episodul VI: Întoarcerea cavalerului Jedi.

Potrivit cotidianului Express, Darth Vader va fi readus la viata in noul  Star Wars:The Force Awakens . In seria gandita de Lucas, Vader moare in filmul “The Return of the Jedi”.

“Planul este de a-l readuce la viata si a juca un rol semnificativ in noua trilogie”, a declarat o sursa din cadrul Disney. “Sa nu uitam ca avem de-a face cu un film de fictiune. Totul este posibil in filme”, a mai spus acesta.

Star Wars:The Force Awakens  va aduce, totodata, un upgrade major si in ceea ce priveste «tehnica militara”. Vom vedea noi arme, navete spatiale, efecte speciale, decoruri, toate adaptate unui viitor diferit fata de cel imaginat in seriile anterioare.

Din distributia noului film fac parte actorii John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson si Max von Sydow. Acestia s-au alaturat veteranilor Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew si Kenny Baker care se reintorc in rolurile jucate in trecut in franciza creata de George Lucas.

Primul trailer pentru noul Star Wars: Episode VII – The Force Awakens a devenit viral pe internet.

Clipul video, de 1 minut şi 30 de secunde, prezintă, în câteva imagini surprinse pe planeta Tatooine, doar câteva indicii din atmosfera noului episod. Ce a surprins pe toată lumea este apariţia, în teaser, a noului personaj negativ, dotat cu o sabie laser specială.


Fanii au incercat să decripteze, într-un clip video de 15 minute, ce se ascunde in spatele trailerului video lansat de Disney.