Statie compacta de incarcare USB pentru patru gadgeturi

Data: 26/10/2013 | Autor: .

hamausbCu siguranta ti se intampla sa-ti cauti loc pentru incarcarea diferitelor gadgeturi. Tableta ti-o incarci de la o priza, telefonul de la alta, iar MP3 player-ul poate de la computer. Ei bine, pentru ca dispozitivele tale sa nu fie imprastiate peste tot, Hama a venit cu o solutie ingenioasa: statia de incarcare compacta.

Acum este posibil ca de la o singura statie de incarcare USB sa-ti incarci patru terminale diferite, cum ar fi tableta, smartphone-ul, e-book-ul si MP3 player-ul. Statia, lansata recent de Hama in cadrului salonului IFA 2013, are patru conexinui de incarcare simultane, afirma expertii Flanco.

hamausb2Designul este unul compact si atractiv, asa ca nu-ti va ocupa mult spatiu pe birou. Castigi timp si ai parte de eficienta, avand toate dispozitivele la un loc. In cazul in care-ti suna telefonul, il poti gasi usor, la fel si daca vrei sa folosesti tableta in timp ce sa incarca. In plus, vei ocupa o singura priza din casa, pentru 4 dispozitive.

Statia este compatibila cu terminalele Apple si Samsung, fiind gandita pentru a putea incarca simultan aparate de la cei doi producatori de top. Are o husa din silicon flexibil si moale in care poti depozita cablurile, deci scapi si de aceasta grija. Produsele Hama se gasesc si in magazinele Flanco, iar la cerere putem aduce modelele noi din portofoliul firmei germane.