S.T.R.I.K.E.7. Cea mai spectaculoasa tastatura pentru jocuri (VIDEO)

Data: 18/12/2012 | Autor: .
  • Mad-Catz-STRIKE-7Atunci când o fracțiune de secundă face diferența între victorie și înfrângere, gamerul trebuie să fie în deplină armonie cu reglajele și configurația jocului. Fiecare comandă și poziționarea fiecărei taste trebuie să angreneze rapid procesele mentale, fără a fi necesară ridicarea privirii de la monitor.

S.T.R.I.K.E.7 de la Mad Catz este o tastatura dedicata amatorilor de gaming. Indiferent dacă titlul este RPG, FPS, MMO, RTS, MOBA sau orice alt gen, tastele fizice se pot personaliza pentru a se conforma oricărei situații.

Cu o carcasă robustă, metalică, tastatura S.T.R.I.K.E.7 prezintă un design modular cu subansamble ce se interconectează în funcție de stilul de joc.

Ranforsată cu o membrană specială ce imită senzația tactilă a tastelor mecanice, deseori preferate de gameri, fără zgomot excesiv, tastatura de gaming S.T.R.I.K.E.7 oferă un avantaj competitiv distinct.

5 module hardware separate

1. Modulul de comandă cu LCD tactil V.E.N.O.M.
Navigarea prin funcțiile multiple ale tastaturii se face mai ușor cu modulul de comandă cu ecran tactil V.E.N.O.M.. Programarea comenzilor avansate, ajustarea luminozității și funcțiile jocului precum sunetele, lansarea aplicațiilor și a siteurilor sau inițierea convorbirilor se fac printr-o singură atingere.
2. Tastatura principală
Mulțumită unei amprente reduse, tastatura principală oferă spațiu suplimentar pe birou pentru mișcări ample. Tastele WASD interschimbabile și cursorul se adapteză propriului stil de joc, oferind alegerea unor elemente standard, reliefate sau cauciucate. Iluminarea RGB, cu 16 milioane de culori, se potrivește jocului, iar tastele inscripționate cu laser sunt ideale pentru a vă juca în medii întunecate.

3. Porțiunea cu taste funcționale
Adăugând patru taste programabile, porțiunea detașabilă aduce totalul la valoarea de 24. Incluzând ecranul senzitiv V.E.N.O.M., tastatura de jocuri S.T.R.I.K.E.7 încorporează 24 de butoane programabile în 3 moduri pentru a crea 72 de comenzi definite de utilizator.

4. NumPad-ul
La fel ca în cazul modului de comandă, NumPad-ul este capabil să se fixeze pe o poziție. Conexiunea include un set de cabluri mai lungi, ce susțin opțiunile de montare.

5.Palmrest-ul și suportul pentru încheietura mâinii
Un palmrest activ, ajustabil pe înălțime, integrează o rotiță de comandă și un buton pentru comenzi la vârful degetelor. Ambele utilizează un conector cu 5 pini ce se atașează la tastatura principală și la numpad, îmbunătățind confortul în cazul sesiunilor extinse de gaming.

Programarea simplă a comenzilor

O interfață grafică intuitivă simplifică sarcina programării tastelor. Adăugarea comenzilor macro cu una sau mai multe apăsări de taste, completate de timpi proprii, se realizează ușor cu ajutorul interfeței și setărilor. Această funcție este esențială pentru jocurile rapide unde sunt necesare acțiuni prompte ce implică apăsarea mai multor taste. Fiecare dintre cele trei moduri ale tastaturii poate stoca comenzile programate, trebuie doar să treci într-un mod diferit pentru a tripla comenzile disponibile. Odată programate, profilele personalizate pot fi publicate pentru a fi partajate comunității și salvate pentru a fi utilizate mai târziu.

Echipa Mad Catz a colaborat cu TeamSpeak în dezvoltarea și integrarea tehnologiei de comunicații. Odată ce aplicația TeamSpeak rulează pe ecranul tactil V.E.N.O.M., utilizatorul poate selecta jocul dorit și verifica cine este activ și poartă conversații. Puteți controla volumul convorbirii și pe cel al jocului astfel încât să acționați butonul pauză pentru a face o conversație.

Juriul CES Innovations Awards a inclus tastatura S.T.R.I.K.E.7 în suita produselor Innovations and Engineering Awards Showcase ce vor fi expuse la hotelul The Venetian la ediția CES 2013 din Las Vegas în perioada 8-11 ianuarie 2013.

Tastatura S.T.R.I.K.E.7 costa 1379 lei (TVA inclus) la PC-Coolers.ro.