Tableta Samsung Galaxy Tab 3G daca te abonezi la Romtelecom (VIDEO)

Data: 27/11/2013 | Autor: .

samsung-trio

Romtelecom a lansat o oferta promotionala de sarbatori care le aduce noilor clienti o tabletă Samsung 3G cu date de la COSMOTE. Oferta este valabila pentru clienții care achiziționează un pachet de trei servicii cu internet Power.

Prețul pachetelor începe de la 118 lei/lună cu TVA și include televiziune cu canale pentru întreaga familie, internet cu viteză de până la 100 Mbps, telefonie cu minute nelimitate în afara orelor de vârf către toate rețelele fixe naționale și Cosmote, precum și o tabletă Samsung Galaxy Tab 3 cu 3G. Prețul pachetului include și costul ratei lunare aferente tabletei, a anuntat compania, intr-un comunicat.
Clienții vor beneficia și de un router wireless și un telefon fix fără fir oferite în chirie cu reducere 100% pe parcursul întregii perioade contractuale. Pachetele de servicii sunt oferite pe o perioadă minimă contractuală de 2 ani.

Ca parte a ofertei promoționale, în primele 2 luni, prețul cartelei NET NELIMITAT de la COSMOTE este redus 100%, pentru 3 GB trafic de date inclus/lună.

Viteza de download pentru traficul de date este de pâna la 43,2 Mbps, iar cea de upload de pâna la 5,76 Mbps pentru primii 3GB/lună. Ulterior, prețul reîncărcării automate lunare a cartelei NET NELIMITAT este de 17 lei cu TVA inclus. Clienții pot dezactiva cartela oricând, prin apel gratuit la 0800801188.

Odată cu tableta Samsung, clienții vor avea acces și la filmul Avioane – o comedie animată, care îl are ca protagonist pe Stropi, un avion care aspiră să participe într-o cursă de zbor la mari înălțimi, deși se teme de acestea. Filmul va fi disponibil în intervalul 1 ianuarie – 31 martie 2014 pe site-ul www.dolcetv.ro, iar pe tableta achiziționată va putea fi accesat prin aplicația Dolce Mobile TV, prin conexiunea Wi-Fi.

Pachetele pot fi achiziționate online, pe www.romtelecom.ro, prin apel telefonic la 1930 sau în magazinele companiei.