TAG Heuer Connected. Cum arată primul smartwatch de lux elveţian!

TAG Heuer Connected. Cum arată primul smartwatch de lux elveţian!

Ceasornicarul de lux elvețian TAG Heuer a anunţat lansarea primul său ceas inteligent, proiectat împreună cu Intel și alimentat de Android Wear. TAG Heuer Connected are un preţ pe măsura brandului, 1.500 de dolari!

Având un diametru de 46mm, design-ul TAG Heuer Connected este cel al unui cronograf adevărat, cu o carcasă, spate și caneluri fabricate din titan grad 2, un material care asigură rezistența ceasului la impact comparativ cu un alt material tradițional, precum oțelul sau aurul.

Ceasul are o curea din cauciuc negru (sunt disponibile și se vând separat alte șase culori – roșu, albastru, alb, portocaliu, verde și galben), cu o cataramă din titan grad 2.

Ceasul are un procesor Intel® Atom™ Z34XX şi 4 GB de RAM şi rulează pe platforma Android Wear.

Gadgetul poate fi sincronizat cu un telefon care rulează Android 4.3+ sau iOS 8.2+. Se încarcă folosind un încărcător de contact şi are o autonomie de o zi, datorită bateriei sale cu litiu.

Ceasul permite o multitudine de opțiuni de conectivitate, inclusiv streaming audio, Bluetooth și Wi-Fi.

TAG Heuer Connected este echipat cu un microfon mic pentru comunicații, cu ajutorul controlului vocal Google și un touchscreen din cristal safir – completarea indispensabilă a coroanei din dreptul orei 3. Întreaga piesă a fost făcută rezistentă la apă, pentru utilizare de zi cu zi și este evaluată cu standardul IP67.

TAG Heuer a creat şi o platformă online dedicată, tagheuerconnected.com, unde vor fi disponibile aplicaţii speciale pentru primul smartwatch de lux elveţian.

ECRANE ORIGINALE TAG HEUER

TAG Heuer a dezvoltat pentru primul său ceas inteligent trei cadrane de ceas digital (cunoscute sub numele de fețe de ceas), care oferă caracteristicile specifice din colecția Carrera a TAG Heuer, inclusiv limbi de ceas, indexuri, contoare, fereastra de dată și cronometrul.

Următoarele vor fi disponibile începând cu data de lansare: cadranul cronograf, selectorul de 3 limbi și selectorul GMT, toate afișând data și sunt disponibile într-o gamă de trei culori (negru, albastru sau alb perlat), reproducând fidel aspectul și funcțiile unui cadran adevărat, cu umbre sub limbi și un frumos efect de iluminare.

Și pentru că TAG Heuer Connected este mai presus de toate un ceas, limbile digitale și indexurile rămân vizibile în orice moment, chiar și atunci când ceasul este în modul de economisire a energiei.

În curând vor fi disponibile și alte fețe de ceas, așa că puteți încerca una, personalizată de ambasadorii TAG Heuer, prin aplicația exclusivă TAG Heuer, care poate fi descărcată din Google Play Store.

TAG Heuer Connected este un ceas adevărat, atât în ceea ce privește aspectul său, cu fețele și cronometrele sale, și, de asemenea, din punctul de vedere al „contoarelor interactive”, datorită modului unic în care sunt afișate aplicațiile sale.

Principiul este simplu: cadranul și limbile rămân, în timp ce informațiile cele mai pertinente din aplicațiile partenere sunt afișate elegant în interiorul celor trei contoare de pe cadranul cronograf la orele 12, 6 și 9, complet integrat în mediul estetic al ceasului.

Ce se întâmplă dacă o informație ce apare într-un contor te interesează într-adevăr? Atingeți contorul respectiv pentru a deschide și a interacționa cu aplicația în modul full screen.

Aplicații preferate, actualizări de sport sau alerte … este ușor de utilizat și ușurează cititul informațiilor, permițând utilizatorului să rămână concentrat pe esențial, fără ca acest lucru să strice aspectul clasic al ceasului. Aplicațiile personalizate pentru TAG Heuer și disponibile în mod exclusiv vor fi, pentru început, Insiders (stil de viață), GolfShot Pro (golf), RaceChrono Pro (curse cu motor) și Viewrangers (trailing), care vor fi oferite cu abonamente gratuite. Un Software Development Kit special dezvoltat (SDK) permite îmbunătățiri pe viitor.

În plus, TAG Heuer a adăugat funcțiile clasice, care sunt o parte cheie a universului ceasurilor: timer, alarmă și cronometru, a căror proiectare respectă codurile brandului.

TAG Heuer Connected (2)

CUMPERI UN SMARTWATCH, ÎL DAI ÎNAPOI PE UN CEAS CLASIC

Interensat este şi promotia lansată de elveţieni – oricine cumpără un ceas TAG Heuer Connected va avea ocazia să-l schimbe pentru un ceas mecanic cu mecanism elvețian în interior.

La sfârșitul perioadei de garanție de doi ani a ceasului Connected, clienții vor putea, astfel, să meargă la orice magazin TAG Heuer și să schimbe TAG Heuer Connected pentru un ceas mecanic elvețian Carrera.

Cu un design similar, realizat de asemenea din titan de grad 2, acest ceas mecanic a fost dezvoltat exclusiv și rezervat pentru proprietarii de ceasuri Connected. Prețul său este acelaşi ca al smartwatch-ului, de 1.500 de dolari, 1.350 de euro, 1.400 de franci elvețieni și 1.100 de lire sterline, în funcţie de ţara în care este comercializat.

Ceasul TAG Heuer Connected este disponibil la vânzare chiar acum pe site-ul tagheuer.com, în mai mult de 100 de magazine TAG Heuer și la 150 de retaileri din toată lumea. Lista cu punctele de vânzare poate fi consultată la tagheuerconnected.com.