TAG Heuer Connected. Vănzări record pentru primul smartwatch de lux elveţian

Data: 23/01/2017 | Autor: .

TAG Heuer Connected TAG-Heuer-Connected-gadgetreport

Compania elveţiană Tag Heuer a anunţat vânzări de trei ori mai mari decât aşteptările pentru primul ei smartwatch, TAG Heuer Connected, chiar dacă preţul este unul prohibitiv, de peste 1500 de dolari, relatează GadgetReport.ro

Într-un interviu pentru site-ul german NZZ, CEO-ul Tag Heuer, Jean-Claude Biver, a declarat că, până în prezent, peste 56.000 de clienţi au cumpărat smartwatch-ul TAG Heuer Connected, depăşind de trei ori ţinta de vânzări.

Urmare a succesului neaşteptat al smartwatch-ului, compania elveţiană îşi propune să lanseze un nou ceas inteligent, în luna mai, căruia i-a stabilit o ţină de vânzări de 150.000 de exemplare.

Având un diametru de 46mm, TAG Heuer Connected are o carcasă fabricată din titan. Ceasul are o curea din cauciuc negru (sunt disponibile și se vând separat alte șase culori – roșu, albastru, alb, portocaliu, verde și galben), cu o cataramă din titan.

Ceasul are un procesor Intel® Atom™ Z34XX , 4 GB de RAM, şi rulează sistemul de operare Android Wear.

Gadgetul poate fi sincronizat cu un telefon care rulează Android 4.3+ sau ios 8.2+. Se încarcă folosind un încărcător de contact şi are o autonomie de o zi, datorită bateriei sale cu litiu.

Ceasul permite o multitudine de opțiuni de conectivitate, inclusiv streaming Audio, Bluetooth și Wi-Fi.

TAG Heuer Connected este echipat cu un microfon și un touchscreen acoperit cu cristal safir. Ceasul este rezistent la apă şi praf.

TAG Heuer a creat şi o platformă online dedicată, tagheuerconnected.com, unde vor fi disponibile aplicaţii speciale pentru primul smartwatch de lux elveţian.

Ceasul TAG Heuer Connected este disponibil la vânzare pe site-ul tagheuer.com şi în mai mult de 100 de magazine TAG Heuer. Lista cu punctele de vânzare poate fi consultată la tagheuerconnected.com

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.