TAG Heuer Connected. Vănzări record pentru primul smartwatch de lux elveţian

Data: 23/01/2017 | Autor: .

TAG Heuer Connected. Vănzări fără precedent pentru primul smartwatch de lux elveţian

Compania elveţiană Tag Heuer a anunţat vânzări de trei ori mai mari decât aşteptările pentru primul ei smartwatch, TAG Heuer Connected, chiar dacă preţul este unul prohibitiv, de peste 1500 de dolari, relatează GadgetReport.ro

Într-un interviu pentru site-ul german NZZ, CEO-ul Tag Heuer, Jean-Claude Biver, a declarat că, până în prezent, peste 56.000 de clienţi au cumpărat smartwatch-ul TAG Heuer Connected, depăşind de trei ori ţinta de vânzări.

Urmare a succesului neaşteptat al smartwatch-ului, compania elveţiană îşi propune să lanseze un nou ceas inteligent, în luna mai, căruia i-a stabilit o ţină de vânzări de 150.000 de exemplare.

Având un diametru de 46mm, TAG Heuer Connected are o carcasă fabricată din titan. Ceasul are o curea din cauciuc negru (sunt disponibile și se vând separat alte șase culori – roșu, albastru, alb, portocaliu, verde și galben), cu o cataramă din titan.

Ceasul are un procesor Intel® Atom™ Z34XX , 4 GB de RAM, şi rulează sistemul de operare Android Wear.

Gadgetul poate fi sincronizat cu un telefon care rulează Android 4.3+ sau ios 8.2+. Se încarcă folosind un încărcător de contact şi are o autonomie de o zi, datorită bateriei sale cu litiu.

Ceasul permite o multitudine de opțiuni de conectivitate, inclusiv streaming Audio, Bluetooth și Wi-Fi.

TAG Heuer Connected este echipat cu un microfon și un touchscreen acoperit cu cristal safir. Ceasul este rezistent la apă şi praf.

TAG Heuer a creat şi o platformă online dedicată, tagheuerconnected.com, unde vor fi disponibile aplicaţii speciale pentru primul smartwatch de lux elveţian.

Ceasul TAG Heuer Connected este disponibil la vânzare pe site-ul tagheuer.com şi în mai mult de 100 de magazine TAG Heuer. Lista cu punctele de vânzare poate fi consultată la tagheuerconnected.com