Technics prezintă noile căști true wireless EAH-AZ60 și EAH-AZ40

Data: 29/09/2021 | Autor: .

Technics a lansat noile modele de căști true wireless in ear Technics EAH-AZ60 și EAH-AZ40. Echipate cu o incintă acustică cu design impresionant și tehnologii digitale avansate, aceste căști oferă o experiență sonoră imersivă, printr-o construcție compactă.

Echipate cu tehnologia JustMyVoice™ dar și cu tehnologia de anulare a zgomotului și calitate audio de înaltă rezoluție prin Bluetooth® și LDAC (*disponibilă numai la modelul EAH-AZ60), cele două modele de căști true wireless asigură sunet și apeluri la o calitate excelentă. Aceste noi modele se potrivesc perfect unui nou stil de viață, cu precădere al celor care s-au adaptat la noua rutină a “lucrului de oriunde”.

Technics EAH-AZ60

Designul unic al incintei acustice Technics,  armonizatorul și difuzoarele de 8 mm oferă sunet bogat, expansiv, cu evidențieri line și detaliate, care permit ascultătorilor să perceapă fiecare detaliu. Camera de control acustic optimizează debitul de aer pentru a oferi un bas puternic și a accentua sunetele de frecvențe medii. Noul armonizator readaptat generează înalte de precizie, oferind o gamă nemaiîntâlnită de sunete naturale. În interiorul difuzoarelor dinamice de 8 mm există o diafragmă de bioceluloză, puternică dar și flexibilă, care oferă un sunet pur, autentic, cu frecvențe joase clare și înalte fluide.

În plus, EAH-AZ60 suportă tehnologia audio de înaltă rezoluție LDAC prin Bluetooth®, producând o gamă dinamică largă a sunetului, cu răspuns rapid și înaltă definiție.

Technics EAH-AZ40

Deținând un difuzor dinamic puțin mai mic, dar foarte modern, de 6 mm, acest model nou a fost integrat cu o cameră de control acustic și un armonizator care oferă sunet clar cu o senzație de profunzime și complexitate, păstrând în același timp o construcție compactă.

Atât modelul EAH-AZ60 cât și EAH-AZ40 sunt echipate cu tehnologia JustMyVoiceTM care oferă ascultătorilor o calitate excelentă a apelurilor. Microfoanele de detecție a vocii o detectează atunci când vorbiți, iar cele două microfoane MEMS (cu sistem micro electro-mecanic) o captează și reduc zgomotul înconjurător folosind tehnologia de formare a undei sonore pentru un apel mai clar, chiar și în medii zgomotoase sau atunci când lucrați de acasă. La modelul EAH-AZ60 sunt prezente în cele două căști 8 microfoane care joacă un rol semnificativ în oferirea unei conversații telefonice mai confortabile și naturale.

Anularea zgomotului vântului

Vântul este unul dintre factorii principali care afectează calitatea apelurilor așa că, pentru a asigura performanțe audio ridicate în orice mediu, Technics a echipat noile sale modele true wireless cu tehnologie de reducere a zgomotului vântului. EAH-AZ60 și EH-AZ40 utilizează microfoane cu găuri mici care sunt instalate adânc în căști pentru a minimiza vibrațiile cauzate de aer și pentru a permite conversația fără zgomotul vântului.

Disponibil numai în modelul EAH-AZ60, tehnologia dublă hibridă de anulare a zgomotului Technics, compusă din Feedforward și Feedback Noise Canceling, captează atât zgomotul din exterior, cât și din interiorul căștilor. Atunci când este asociată cu procesarea digitală și analogică, această combinație creează cea mai bună performanță de anulare a zgomotului * 2 din clasă, perfectă pentru blocarea perturbărilor, indiferent dacă este acasă sau afară.

Modurile Natural Ambient / Attention

Ambele modele sunt echipate cu moduri unice pentru sunetul ambiental, care pot fi setate fie pe modul „Natural Ambient”, fie pe modul „Attention”. Modul „Natural Ambient” captează tot zgomotul din jur, permițând utilizatorului să asculte muzică sau să vorbească la telefon, acordând atenție mediului înconjurător. Modul „Attention”, captează sunete din gama de frecvență a vocii umane, asigurându-se că ascultătorul poate auzi voci umane în apropiere, cum ar fi anunțuri la aeroport sau vocea unui membru al familiei acasă.

Noul design în formă de picătură al căștilor este conceput pentru a maximiza contactul cu canalul urechii utilizatorului pentru o potrivire optimă, în timp ce porțiunea exterioară a căștii este mai subțire decât modelele anterioare, împiedicând-o să iasă din ureche.

Materiale rezistente la apă cu norma IPX4

Ascultătorii pot lua cu ei noile căști wireless Technics practic oriunde. Atât modelele EAH-AZ60, cât și EAH-AZ40 asigură rezistență la apă în conformitate cu standardul IPX4 și nu sunt afectate atunci când sunt stropite cu apă din orice direcție.

Culori la alegere pentru orice stil

Căștile true wireless au devenit un accesoriu de bază pentru serviciu, la antrenamente, pentru a călători sau relaxare. Ascultătorii pot alege dintr-o varietate de culori la ambele modele. Modelul EAH-AZ60 este disponibil în argintiu și negru, în timp ce EAH-AZ40 este disponibil în argintiu, negru și roz auriu.

Ambele modele vor fi disponibile în octombrie 2021. Technics EAH-AZ60 va fi disponibil în argintiu și negru, iar Technics EAH-AZ40 va fi disponibil în argintiu, negru și roz auriu. În plus, la începutul anului 2022, Technics va lansa, de asemenea, noile căști fără fir overhead EAH-A800.

Specificații Technics EAH-AZ60 și EAH-AZ40

EAH-AZ60 EAH-AZ40
Caracteristici generale
Mărime difuzor (mm) 8 mm (5/16 in) 6 mm (1/4 in)
Microfon Monaural, MEMS Monoaural, MEMS
Timp redare pe baterii (LDAC) Casti Aprox. 4.6 ore (NC ON) aprox 5.0 ore NC OFF
Casti cu suportul de incărcare Aprox. 16 ores (NC ON) aprox. 17 ore NC OFF
Timp de redare pe baterii (AAC) Casti Aprox 7.5 ore NC OFF Aprox 7.5 ore NC ON Aprox 7.5ore
Casti cu suportul de incărcare Aprox- 24 ore (NC ON) Aprox. 25 ore NC OFF Aprox. 25 ore
Timp încărcare (25C / 77 F) Căști Aprox 2.0 ore Aprox- 2.0 ore
Suport de incărcare Aprox. 2.5 ore Aprox- 2.5 ore
Casti cu suportul de incărcare Aprox 3.5 ore Aprox 3 ore
Quick Charge (15 minute, LDAC) Căști Aprox- 45 minute (NC ON) Ap rox. 50 minute NC OFF
Quick Charge (15 minute, AAC) Căști Aprox- 70 minute (NC ON) Ap rox. 80 minute NC OFF Aprox. 90 minute
Timp Standby Căști Aprox. 9ore (NC ON),
Aprox. 15 ore (NC OFF,nu functionează oprirea automată)
Aprox. 19 ore ( nu functionează oprirea automată)
Greutate Căști
(o singură parte:
stânga și dreapta sunt la fel)
Aprox. 7 g (0.25 oz) Aprox 5 g (0.18 oz}
Suport de incărcare Aprox. 45 g (1.6 oz) Aprox 30 g (1.1 oz)
Accesorii furnizate cablu alimentare USB : Aprox 0.2 m (0.66 ft)
(Mufă intrare: USB Tip A ,
Mufă ieșire : USB Tip C,
Mărimi adaptoare : XSI, XS2, S1, S2. M, L, XL (M montate)
cablu alimentare USB : Aprox 0.2 m (0.66 ft)
(Mufă intrare: USB Tip A ,
Mufă ieșire : USB Tip C,
Mărimi adaptoare : XS, S. M, L (M montate)
Funcții avansate
Tehnologie Bluetooth Versiune 5.2 5.2
Profile suportate A2DP, AVRCP, asp, HFP A2DP, AVRCP, asp, HFP
Codec SBC, AAC, LDAC SBC, AAC
Distanță de operare până la 10 m (33 ft) pănă la 10 m (33 ft)
Rezistență la apă Echivalent IPX4 (doar căștile) Echivalent IPX4 (doar căștile)
Tehnologie Dual Hybrid Noise Cancelling da nu

・ Specificațiile pot fi modificate fără notificare prealabilă. Toate datele oferite aici sunt aproximative.

・ Specificațiile de rezistență la apă sunt echivalente cu IPX4 din IEC 60529.