Telekom lansează o nouă ofertă promoţională

Data: 11/09/2015 | Autor: .

Telekom aniversează în aceste zile un an de la lansarea brandului propriu pe piaţa românească şi, cu această ocazie, a lansat o nouă ofertă specială pentru clienţii MagentaONE, care include minute pe mobil, trafic de internet şi televiziune HD.

Noua ofertă comercială MagentaONE include pentru clienții de servicii integrate fix-mobil până la 6 servicii mobile suplimentare.

Clienții MagentaONE noi sau existenți pot adăuga, fără o perioadă minimă contractuală, până la 4 servicii suplimentare Mobil Voce Familie sau Mobil Date Familie pentru 4,95 euro/lună cu TVA inclus/pachet.

În funcție de preferințele clienților, pe lângă servicii nelimitate în rețea (voce și SMS-uri), aceștia pot alege mai multe beneficii de voce cu Mobil Voce Familie – lunar 1000 de minute/SMS-uri naționale, 200 de minute mobile internaționale și 750MB de trafic de date – sau pot opta pentru mai mult trafic de date cu Mobil Date Familie – 500 de minute/SMS-uri naționale, 200 de minute internaționale și 1,5GB de trafic de date.

În plus față de aceste două servicii care combină beneficii de voce și date mobile, clienții pot opta pentru până la două abonamente de date numite Date Tabletă Familie. Prin intermediul tuturor ofertelor noi pentru familie, telefoanele mobile sau tabletele pot fi cumpărate și plătite în rate lunare. Ca un beneficiu adițional pentru fiecare pachet suplimentar, clientul va primi 1GB de trafic pentru serviciul mobil principal.

Telekom TV infographicNoii clienți au reducere de 50% pentru primele 6 luni pentru pachetele promoționale care includ Mobil L și TV L, Internet L, VoceFixă S, la 72 lei, TVA inclus sau Mobil L cu TV M, Internet L, VoceFixa S, la 69 lei, TVA inclus, pentru aceeași perioadă.

De asemenea, pe Telekom TV Interactiv și pe platforma Web & Mobile poate fi accesat un nou pachet exclusiv VoD de către cinefili: Dolce Movies on Demand cu conținut PictureBox de la NBCUniversal, disponibil pentru prima oară în România, combinat cu alte pachete suplimentare existente (MUBI & Disney Movies on Demand).

Fanii fotbalului pot beneficia de calitate HD, deoarece Dolce Sport HD va face parte din toate pachetele de bază pentru toate tehnologiile TV. În plus, Dolce Sport 2 HD este acum disponibil și pentru clienții de televiziune prin satelit în toate pachetele de bază, în plus față de cele dedicate utilizatorilor TV Interactiv.