The Hateful Eight/Cei 8 odioşi. Unde vezi cel mai nou film al lui Tarantino

Data: 5/01/2016 | Autor: .

The-Hateful-Eight-gadgetreport.ro

The Hateful Eight, cel mai nou film al celebrului regizor Quentin Tarantino, va debuta în cinematografele din România pe 15 ianuarie. Mergeţi să vedeţi filmul, pentru că este o adevărată capodoperă în stil western.

Dupa Django Unchained, Quentin Tarantino revine în prim-plan cu un film care o să vă ţină în priză 182 de minute! Este un film cu un scenariu excelent, plin de adrenalină şi suspans, pe care îl recomandăm.

Al 8-lea film al lui Quentin Tarantino este structurat pe 5 capitole si se aseamănă puţin cu o piesă de teatru. Western-ul The Hateful Eight/Cei 8 odioşi depăşeşte, astfel, graniţa filmelor cu pistolari americani şi trece în cea a teatrului, mare parte din film desfăşurându-se la Hanul lui Minnie Haberdashery.

O să vedeţi ce înseamnă un regizor adevărat şi care este diferenţa dintre un film bine gândit şi filmat şi un “sacrilegiu” cinematografic, cum s-a dovedit a fi noul Star Wars.

La sase/opt ani de la Razboiul Civil American, o trasura goneste prin peisajul inghetat al Wyoming-ului. Pasagerii, vanatorul de recompense John Ruth (Russel) si captura sa, Daisy Domergue (Leigh), se indreapta spre Red Rock, unde Ruth, cunoscut drept „Calaul” prin partile acestea, o va preda justitiei pe Domergue.

Pe drum, intalnesc doi necunoscuti maiorul Maquis Warren (Jackson), un fost membru al armatei de unionisti transformat intr-un josnic vanator de recompense si Chris Mannix (Goggins), un renegat din sud care pretinde ca este noul serif al orasului.

Pierduti in viscolul starnit, Ruth, Domergue, Warren si Mannix cauta adapost la popasul pentru trasuri din cea mai apropiata trecatoare, condus de Minnie Haberdashery.

Ajunsi la popas, sunt intampinati nu de Minnie, ci de patru straini. Bob (Bichir), cel care are grija de adapostul lui Minnie, plecata sa isi viziteze mama, ii are alaturi pe Oswaldo Mobray (Roth), calaul din Red Rock, cowboy-ul Joe Gage (Madsen) si generalul Confederatiei Sanford Smithers (Dern).

Pe masura ce vijelia cuprinde si trecatoarea unde s-au adapostit, cei opt calatori incep sa realizeze ca este foarte posibil sa nu mai ajunga deloc la Red Rock.

Dacă nu mai aveţi răbdare, puteţi vedea filmul pe toate site-urile româneşti de filme online. Trebuie doar să scrieţi în Google numele filmului şi cuvântul „online” şi veţi găsi mai multe pagini care redau filmul direct de pe torenţi.

Cum nu încurajăm pirateria, nu o să vă spunem exact unde îl puteţi vedea cel mai bine. La cât de bun este filmul, vă garantăm că merită văzut la cinematograf. Va fi proiectat în toate sălile importante de cinematograf, din Bucureşti şi din întreaga ţară.