Top 10 – cele mai bune jocuri multiplayer pentru PS4

Data: 9/02/2018 | Autor: .

Top 10 – cele mai bune jocuri multiplayer pentru PS4

Grand Theft Auto V, Assassin’s Creed: Unity, Hitman 6, Tom Clancy’s The Division sau Horizon Zero Dawn. Sunt doar câteva dintre cele mai spectaculoase jocuri multiplayer pentru PS4 pe care vă invităm să le jucaţi împreună cu prietenii. Lista, realizată de GadgetReport.ro, încearcă să acopere mai toate gusturile sau preferințele. Vă invităm să ne propuneţi şi alte titluri interesante.

Grand Theft Auto V

Cunoscut şi sub acronimul GTA V, jocul celor de la Rockstar Games este unul dintre cele mai bune pe care le-am jucat vreodată. Povestea este una plină de adrenalină şi foarte bine desenată.

La nouă ani de la un jaf eșuat din Ludendorff, North Yankton, fostul spărgător de bănci Michael Townley trăiește sub protecţia martorilor cu familia sa în Los Santos, San Andreas, sub numele Michael De Santa. Viaţa acestora este dată peste cap de un eveniment nefericit.

Dincolo de aventura originală din modul singleplayer, în Grand Theft Auto V poţi intra în viețile a trei infractori complet diferiți, Michael, Franklin și Trevor, şi poţi adera la până la cinci clanuri simultan. Te aşteaptă misiuni pline de adrenalină, de pe urma cărora veţi câştiga puncte de experiență numite RP (Reputation Points).

Call of Duty: Infinite Warfare

Topul celor mai bune jocuri multiplayer pentru PS4 continuă cu Call of Duty: Infinite Warfare, un game care duce jucatorii intr-o poveste de razboi care, pentru prima data in istoria francizei, se intinde dincolo de granita planetei noastre, in vasta intindere a sistemului solar.

Beneficiind de o grafică excelentă, graţia texturilor de rezoluţie înaltă şi iluminării HDR, fanii vor retrai campania faimoasa din Modern Warfare, fiind purtati alaturi de capitanul Price, Gaz si Soap pe parcursul misiunilor din jocul original precum “All Ghillied Up,” “Charlie Don’t Surf” si“Crew Expendable.” În modul multiplayer, ai la dispoziţie 10 hărţi, printre care “Crash,” “Backlot” si “Crossfire.”, alături de killstreak-uri, XP, Prestige si multe altele.

Assassin’s Creed: Unity

Până să vedem mult-aşteptatul Assassin’s Creed: Origins (27 octombrie 2017), am inclus în clasament unul dintre cele mai bune jocuri din serie – Assassin’s Creed: Unity. Lansat în 2014, jocul ofera o experienţă specială care, din punctul nostru de vedere, se identifică cu ideea seriei.

Assassin’s Creed: Unity te trimite prin tot felul de episoade istorice importante, de la căderea Bastiliei la executarea regelui Ludovic al XVI-lea și experiența Revoluției Franceze.

Modul multiplayer este unul cu adevărat special, reuşind să ofere o experienţă inedită şi plină de adrenalină pentru toţi participanţii la joc.

Hitman 6

Dacă vreţi un joc de acţiune, Hitman este jocul care o să vă ofere una dintre cele mai spectaculoase experienţe. În modul ,,Hitman The Complete First Season Steelbook Edition”, disponibil pentru PS4, veţi avea ocazia să jucaţi toate game-urile din prima serie – Episodul 1 (11 Martie 2016), Episodul 2 (26 Aprilie 2016), Episodul 3 (31 Mai 2016), Episodul 4 (16 August 2016), Episodul 5 (27 Septembrie 2016) si Episodul 6 (31 Octombrie 2016). Hitman The Complete First Season ofera peste 100 de ore de gameplay în care intraţi în rolul Agentului 47 si trebuie să eliminaţi tinte high-profile intr-o poveste intensa, care se desfasoara in lumea asasinatelor.

Tom Clancy’s The Division

Din seria jocurilor third-person shooter, vă propunem Tom Clancy’s The Division, un joc Open-World, dezvoltat de Ubisoft si Red Storm Entertainment. Actiunea din Tom Clancy’s The Division se petrece in orasul New York City, in timpul unor pandemii de variola. Presedintele invoca directiva prezidentiala 51, The Division, o unitate top-secret, formata din agenti tactici, este activata. În modul multiplayer, jucatorii pot explora strazile si obiectivele Big Apple, decimate de hoti si conduse de clanuri care ar face orice pentru a supravietui.

Final Fantasy XV

Topul celor mai bune jocuri multiplayer pentru PS4 continuă cu unul dintre jocurile noastre preferate. Cu un gameplay revolutionar, grafica ce induce groaza si tehnologie de ultima ora, Final Fantasy XV este o prezenţă originală şi specială în lumea gamingului.

Lansat pe 29 noiembrie 2016, jocul, de tip Open-World, Role Play, creat si publicat de Sqare Enix, este al 15-lea din seria Final Fantasy şi, fără îndoială, cel mai bun. Actiunea este plasata in lumea fictivă Eos, în care toate tarile lumii se află sub dominatia imperiului Niflheim. Dincolo de acţiunea solitară, în modul multiplayer, acţiunea este gândită în aşa fel încât să progresaţi împreună şi să simţiţi efectele jocului ca pe o experienţă comună, solidară.

FIFA 17

Nu puteam să realizăm topul fără FIFA 17, cel mai spectaculos joc de fotbal lansat vreodată. Realizat cu ajutorul motorului grafic Frostbite, FIFA 17 ofera o experienta excelenta, extrem de reala.

Producatorii au imbunatatit toate aspectele jocului: modul in care jucatorii iau decizii si se misca, interactioneaza cu adversarii si executa atacurile. Astfel, mentii control perfect in fiecare moment al meciului. De la lovituri libere la penaltiuri si cornere, vei insufla personalitate si vei trai experienta unui control rafinat  la fiecare faza fixa.

FIFA 2017 este un joc de fotbal total, in care te poți juca cu prietenii tăi. În plus, acest joc oferă avantajul celor care cunosc fotbaliștii și sunt la curent cu statisticile legate de joc de a face pariuri de pe PC sau de pe telefon. Dacă vrei să afli mai multe informații despre cum să pariezi la jocurile sportive, apasă aici.

For Honor

Lansat pe 14 februarie 2017, For Honor este unul dintre cele mai originale jocuri de aventură şi acţiune realizate de Ubisoft Montreal. Într-o atmosferă medievală, gammeri au posibilitatea de a intra în rolul unor cavaleri, vijingi sau samurai. Jocul se remarca prin modul multiplayer, care o să vă pună la încercare abilităţile. In timpul luptei cu trupa ta de razboinici, coordonarea si comunicarea vor fi esentiale pentru victorie, atunci cand iti sustii aliatii, anihilezi inamicii si dobandesti controlul pe campul de lupta.

Need For Speed

În aşteptarea lui Need For Speed: Payback, joc care va debuta pe 10 noiembrie 2017, titlul lansat de Ghost Games și distribuit de Electronic Arts, în 2015, continuă să reprezinte o misiune plină de adrenalină. La volanul masinilor emblematice, pe străzile din Ventura Bay, ai la dispoziţie 5 moduri distincte de joc – Speed, Style, Build, Crew si Outlaw. Jocul nu are nevoie, credem noi, de niciun comentariu, fiind un clasic încă de actualitate.

Until Dawn

Until Dawn este un joc de tip horror action, inspirat din atmosfera filmelor din anii 80. Jocul spune povestea a 8 tineri rataciti pe un munte, care ajung la o cabana, fara a sti ce pericole sunt pe cale sa infrunte . Jocul are suport DualShock 4. Modul multiplayer vă va permite să vă aduceţi prietenii într-o misiune în care va trebui să dezlegaţi misterele şi, bineînţeles, să rezistaţi cu stoicism senzaţiilor horror prezente la tot pasul.