Top 10 – cele mai piratate seriale din 2013 (VIDEO)

Data: 30/12/2013 | Autor: .

tv-remote

Daca la televiziunile romanesti nu prea vezi seriale noi, probabil pentru ca sunt prea scumpe, noroc un internetul, unde poti fi la curent cu cele mai spectaculoase productii de televiziune.

In absenta unui continut de calitate la TV, suntem nevoiti sa incurajam pirateria. Nu suntem singurii in aceasta situatie. Mai toata lumea face asta.

Dovada ca serialele au ajuns pe primele locuri in topurile celor mai piratate productii, depasind chiar filmele de la Hollywood. La ce filme proaste au fost lansate in ultimii ani, era de asteptat sa se intample asa.

TorrentFreak a lansat, zilele trecute, topul celor mai piratate seriale din 2013. Unii spun ca acesta ar fi adevaratul top al calitatii. Faptul ca sunt descarcate de milioane de ori arata ca serialele din acest top sunt cele mai bune si merita de vazut.

Pe primul loc in clasament se afla, cum era de asteptat, una dintre cele mai bune productii de televiziune din ultimii ani, Game of Thrones, cu peste 5,9 milioanede de descarcari pentru sezonul III.

Pe locurile urmatoare in clasament se situeaza Breaking Bad, cu 4,2 milioane de descarcari, si The Walking Dead cu 3,5 milioane.

Urmeaza in clasament The Big Bang Theory si Dexter cu 3,4 respectiv 3,1 milioane de download-uri.

Topul complet il puteti vedea in imaginea de mai jos.

screen-shot-2013-12-26-at-11-19-27-am