Top 5 – cele mai interesante ceasuri Nooka

Data: 11/12/2011 | Autor: .

Vin sarbatorile si nu stiti ce cadouri sa cumparati pentru cei dragi ? Pentru barbati,  o solutie foarte buna o reprezinta un ceas. Dar nu orice fel de ceas. Ne-am saturat de ceasurile clasice, de firma, pe care le are toata lumea. Vrem ceasuri concept, cu un design futurist, pe care nu le gasesti la orice magazin din mall sau clonate de “baieti”, la coltul strazii.

GadgetReport.ro va prezinta 5 dintre cele mai interesante ceasuri, realizate de Nooka, pe care le puteti cumpara de la distribuitorii autorizati ai producatorului. Costa intre 100 si 300 dolari.

 

Nooka Zub Zoo

Acest ceas face parte din seria Limited Edition. Ceasul are un display digital care prezinta informatiile intr-un mod inedit. Orele si secundele sunt afisate clasic, cu cifre, insa minutele sunt vizualizate sub forma unui segment de display care se umple pe masura ce timpul se scurge. Pentru a accentua caracterul exclusiv al ceasului, designerul Edwin Delarosa a desenat o curea cu imprimeuri ce prezinta imaginea stilizata a unui elefant.

 

Nooka Zub Zot

Primul aspect care sare in evidenta la acest ceas il reprezinta display-ul. Dincolo de culoarea soc, insa in trendul actual, acesta prezinta trecerea timpului intr-un mod absolut original. Sunt 12 puncte care prezinta ora, in timp ce bara orizontala afiseaza minutele, iar o mica fereastra afiseaza secundele. Zot ofera alarma, este waterproof si ofera modul cronograf, Ceasul are, in plus, o curea din silicon care imita asperitatea betonului.

 

Nooka Zub Zen H

Un ceas unic atat prin forma cat si prin modul in care sunt afisate informatiile. Ceasul, inclus intr-o curea fin polyurethan de 38 mm, afiseaza timpul pe patru segmente, cate unul pentru ora, minute, secunde si cronometru. Acestea se umplu pe masura ce timpul trece. La prima vedere, pare destul de dificil de citit insa, odata obisnuit, elementele devin foarte usor de inteles. Ceasul ofera, in plus, alarma si cronograf.

 

Nooka Zub Zot

Zot prezinta intr-un un mod cu adevarat unic modul in care trece timpul. Cele 12 puncte prezinta ora curenta, in timp ce bara orizontala afiseaza minutele, iar intr-o mica fereastra sunt afisate secundele. Zot ofera, de asemenea, alarma si modul cronograf.

 

Nooka Zub Zirc

Zirc combina modul familiar de afisare a orei, prezent la ceasurile obisnuite, cu interfata Nooka. Cadranul digital in 12 puncte prezinta ora, in timp ce segmentul de sub el masoara minutele. Intr-o fereastra este afisata trecerea secundelor. Ceasul, sustinut de o banda de poliuretan de 20 mm, dispune de alarma, cronograf si este waterproof.