Top 5 – cele mai urmarite filme din cinematografe (VIDEO)

Data: 29/04/2013 | Autor: .

pain-2

Filmul de actiune „Trage tare si te scoti/ Pain & Gain”, care prezinta aventurile unui grup de instructori de fitness, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate, duminica, de compania Exhibitor Relations.

Aceasta comedie, in care Mark Wahlberg si Dwayne Johnson joaca rolurile unor antrenori de fitness din anii ’90 dopati cu anabolizante, care decid sa devina infractori, este inspirata din fapte reale, relatate de presa din statul american Florida in 1999, si a obtinut incasari de 20 milioane de dolari, de vineri pana duminica, in cinematografele din America de Nord, scrie Mediafax.

Superproductia hollywoodiana „Oblivion. Planeta uitata”, un thriller SF cu Tom Cruise in rolul principal, a pierdut pozitia de lider pe care o ocupa saptamana trecuta si a coborat pe locul al doilea.

Filmul „42”, care prezinta viata lui Jackie Robinson, primul jucator de culoare care a evoluat in elita baseball-ului american, a coborat pe locul al treilea cu incasari de 10,7 milioane de dolari.

O noua comedie, cu o distributie impresionanta, intitulata „Nunta cu peripetii/ The Big Wedding”, a debutat pe locul al patrulea, cu incasari de 7,5 milioane de dolari. Robert de Niro, Diane Keaton, Robin Williams, Susan Sarandon, Katherine Heigl si Amanda Seyfried fac parte din distributia acestei pelicule.

Filmul de animatie „Croods”, care beneficiaza de vocile unor actori cunoscuti precum Nicolas Cage si Emma Stone si prezinta odiseea unei familii din preistorie care incearca sa isi asigure supravietuirea, a pierdut doua pozitii si a coborat pe locul al cincilea, cu incasari de 6,6 milioane de dolari.