Top 5- cele mai urmarite filme din cinematografele romanesti (VIDEO)

Data: 8/05/2013 | Autor: .

iron-man-3-release-date

Iron Man 3, Pain & Gain, Oblivion, Scary Movie 5 si Croods au fost cele mai urmarite filme in cinematografele din Romania, in weekendul trecut, informeaza Asociatia Film Romania, potrivit Mediafax.

Lider in box office-ul romanesc de weekend, pentru a doua saptamana consecutive, a fost filmul „Omul de Otel 3/ Iron Man 3”, cu incasari de 277.594 de lei si 12.857 de spectatori.

Povestea din „Iron Man 3” continua atat firul narativ din „Avengers”, cat si pe cel din primele doua parti ale francizei „Iron Man”, dar aduce o rasturnare suprinzatoare de situatie.

Pe locul al doilea in box office-ul romanesc se regaseste „Trage tare si te scoti/ Pain & Gain”, cu incasari de 180.055 de lei si 9.968 de spectatori.

Aceasta comedie, in care Mark Wahlberg si Dwayne Johnson joaca rolurile unor antrenori de fitness din anii ’90, dopati cu anabolizante, care decid sa devina infractori, este inspirata din fapte reale, relatate de presa din statul american Florida in 1999.

Pe locul al treilea in clasamentul de weekend se afla, in coborare cu un loc, „Oblivion. Planeta uitata”, cu incasari de 35.764 de lei si 1.805 spectatori. Intr-un viitor indepartat, in care Pamantul a evoluat dincolo de orice recunoastere, confruntarea lui Jack Harper (Tom Cruise) cu trecutul il va duce intr-o calatorie pana la finalul careia va trebui sa lupte ca sa salveze omenirea.

Pe pozitia a patra s-a clasat „Scary Movie 5”, cu incasari de 28.095 de lei si 1.554 de spectatori. Filmul prezinta povestea cuplului Dan (Simon Rex) si Jodi (Ashley Tisdale), casatoriti si fericiti, care insa incep sa observe ca, odata cu sosirea acasa a bebelusului lor, Aiden, incep sa treaca prin niste experiente bizare.

Pe locul al cincilea se regaseste animatia „Croods”, care a avut incasari de 23.404 lei si 1.247 de spectatori. „Croods” este o comedie animata in 3D, care urmareste prima familie moderna a lumii pe parcursul calatoriei ei de-a lungul vietii.