Top 5 jocuri noi din Google Play. Eşti pregătit de acţiune?

Top 5 jocuri noi din Google Play. Eşti pregătit de acţiune?

Dacă vă plictisiţi în mini-vacanţa de Paşte şi aveţi chef să vă jucaţi pe telefon sau tabletă, GadgetReport.ro vă prezintă astăzi câteva dintre cele mai în vogă jocuri noi din Google Play. Shootere, jocuri de strategie, game-uri de sport şi platforme care includ realitatea augumentată. Am încercat să adunăm câteva dintre cele mai bune jocuri noi pentru platforma Android.

Marvel Strike Force

Marvel Strike Force este unul dintre cele mai interesante jocuri noi de acţiune pe care le-am văzut în Play în ultimii ani. În jocul Marvel ai la dispoziţie o echipă de supereroi cu care, bineînţeles, trebuie să aperi Pământul. Grafică excelentă, sunet pe măsură.

DESCARCĂ JOCUL DE AICI

The Machines

În The Machines, te lupţi cu prietenii tăi pe un teren de luptă 3D, cu o excelentă integrare a relităţii augumentate. Roboţi de luptă, lasere, strategii, efecte speciale 3D, un sunet excelent. Ingridientele unui joc care, cu siguranţă, o să vă atragă.

DESCARCĂ JOCUL DE AICI

Shadowgun Legends

În Shadowgun Legends, lumea se află sub atacul extratereştrilor. Ultima linie de apărare este susţinută de legendarii luptători Shadowgun. În acest joc intri în rolul unui tânăr recrut care învaţă să lupte cu invadatorii. Unul dintre cele mai interesante jocuri noi de tip shooter din Google Play.

DESCARCĂ JOCUL DE AICI

Nano Golf

Un joc de tip puzzle în care îţi poţi exersa talentul la golf. Jocul are peste 70 de planşe diferite şi poate fi controlat cu o singură mână. Un joc simplu şi reconfortant.

DESCARCĂ JOCUL DE AICI


Slingshot Island ARCore

Un joc interesant care îmbină realitatea augumentată cu designul clasic. În Slingshot Island ARCore ai o praştie cu care trebuie să demolezi castele şi să distrugi, astfel, urmele unui dragon. 30 de planşe destul de reuşite.

DESCARCĂ JOCUL DE AICI