Topul Google 2017. Cele mai bune aplicaţii, jocuri, melodii, filme şi cărţi din acest an

Data: 4/12/2017 | Autor: .

Topul Google 2017. Cele mai bune aplicaţii, jocuri, melodii, filme şi cărţi din acest anCea mai populară aplicaţie din acest an este Photo Editor, iar cel mai bun joc este Super Mario Run. Cel puţin asta arată statisticile Google, care a dat publicităţii Topul Google 2017, al celor mai populare aplicaţii, jocuri, filme, cărţi şi melodii din 2017, relatează GadgetReport.ro

Potrivit datelor Google, cea mai căutată aplicaţie în acest an a fost Photo Editor – Beauty Camera & Photo Filters, un program care permite transformarea fotografiilor, în special a celor de tip selfie. O altă aplicaţie foarte căutată este What The Forecast?!!, care prezintă datele meteo pe telefonul mobil.

Cel mai popular joc din acest an este Super Mario Run urmat de Bubble Witch 3 Saga şi Magic Tiles 3 , trei dintre jocurile despre care v-am relatat pe larg, aici, pe GadgetReport.ro

În ceea ce priveşte filmele, desenul animat Moana (2016) şi Rogue One: A Star Wars Story au atras cele mai multe aprecieri din partea utilizatorilor Google, iar în privinţa serialelor TV, primul loc i-a revenit celebrului Game of Thrones .

Alte seriale în vogă în acest an au fost Rick and Morty , The Walking Dead şi The Big Bang Theory. În clasamentele Google, cea mai căutată carte a fost The Subtle Art of Not Giving a F*ck by Mark Manson, iar cea mai populară melodie a fost HUMBLE. by Kendrick Lamar.

Topurile, detaliate, le vedeţi mai jos. Apăsaţi pe linkuri pentru a le vedea pe fiecare în parte.

Topul Google 2017. Cele mai populare aplicaţii

Topul Google 2017. Cele mai populare jocuri

Topul Google 2017. Cele mai căutate melodii

Topul Google 2017. Cele mai urmărite filme din acest an

Topul Google 2017. Cele mai bune seriale TV

Topul Google 2017. Cele mai bune cărţi din acest an