Tronsmart Element Mega SoundPulse. O boxă bluetooth ieftină și cu bass puternic

Data: 18/07/2019 | Autor: .

Tronsmart Element Mega SoundPulse. O boxă bluetooth ieftină și cu bass puternicBoxele bluetooth reprezintă o alternativă optimă atunci când vine vorba de a asculta muzică cu ajutorul telefonului mobil. Se conectează rapid, oferă un sunet foarte bun și au o autonomie excelentă. Din seria produselor cu un raport preț-calitate optim, GadgetReport.ro vă prezintă astăzi modelul Tronsmart Element Mega SoundPulse.

Tronsmart Element Mega SoundPulse este o boxă bluetooh ieftină și bună. Are un aspect elegant, este realizată din materiale solide, de calitate, și beneficiază de controlere cu touch.

Se conectează la telefon prin Bluetooth 4.2 și prin NFC. Primește și carduri SD. Indiferent ce metodă alegi, conexiunea va fi una stabilă, iar sunetul va fi redat fără întreruperi.

Boxa are o putere totală de 40W, asigurată de cele două difuzoare incorporate, iar sunetul este transmis prin True Wireless Stereo (TWS), astfel că indiferent cum așezi boxa, vei avea o experiență audio foarte bună, grație și sistemului 3D Sound.

Tronsmart Element Mega SoundPulse™ Bluetooth Speaker with Powerful 40W Max Output 3D Digital Sound TWS Intuitive Touch Control - Black

Boxa celor de la Tronsmart ne-a plăcut în primul rând pentru bass-ul bine definit.

Dacă asculți muzica de pe Youtube, ai grijă să fie un clip de calitate, pentru ca și sunetul să fie redat la un nivel bun. Pe Spotify, boxa se descurcă de minune, la fel ca și în Google Music.

Experiența audio este una optimă pentru un gadget din această gamă de preț, semnificativ mai bună decât cea oferită de boxe mult mai scumpe, pe care le-am testat în trecut.

Controlerele se comportă impecabil, iar zona de touch dedicată butonului de volum este o idee interesantă.

Ne-a plăcut, de asemenea, faptul că toate butoanele și zona de sus a boxei sunt luminate, astfel că, seara sau pe întuneric, vei avea acces la funcțiile acesteia în condiții optime.

Un alt atuu important al acestei boxe îl reprezintă autonomia, ce poate ajunge la 15 ore.

În testele noastre, Tronsmart Element Mega SoundPulse a rezistat aproximativ 8 ore, timp în care am folosit-o pentru Youtube și drept difuzor pentru un laptop pe care am editat clipuri video.

Tronsmart Element Mega SoundPulse™ Bluetooth Speaker with Powerful 40W Max Output 3D Digital Sound TWS Intuitive Touch Control - Black

Boxa se încarcă cu orice încărcător de telefon sau cu cablul ce vine în pachet, printr-o mufă USB.

Tronsmart Element Mega SoundPulse o puteți cumpăra de pe Geekbuying.com, la reducere, la prețul de numai 174 de lei. Este o afacere excelentă dacă îți dorești o boxă Bluetooth cu un sunet decent la un preț pe măsură.