Un smartwatch la 22,99 dolari? Ulefone lansează uWear

Data: 28/09/2015 | Autor: .

Ulefone uWear Bluetooth Smart WatchChinezii de la Ulefone au anunţat lansarea unui ceas inteligent care seamănă cu Apple Watch şi are dotări cel puţin interesante. Ceasul este compatibil cu telefoanele iPhone şi Android şi costă cu 90% mai puţin decât “fratele lui siamez”.

Cel puţin la nivel vizual, este greu să îţi dai seama care este ceasul Apple şi care este noul smartwatch Ulefone uWear Bluetooth Smart Watch. Producătorul chinez afirmă chiar că brăţara gadgetului este aceiaşi ca la iWatch, din Fluoroelastomer.

Spre deosebire de Apple, Ulefone a ales să folosească butoanele şi nu o coroniţă pentru a controla funcţiile ceasului inteligent.

Gadgetul are un ecran 2.5D Arc, de 1,44 inchi, capacitiv, cu rezoluţia de 128 x 128 pixeli, prins într-o carcasă din oţel despre care producătorii spun că este extrem de rezistentă la şocuri, apă şi praf.

Ulefone uWear Bluetooth Smart Watch are o capacitate de 32 MB şi o baterie de 220mAh care îi asigură o autonomie declarată de o săptămână. Ceasul Apple trebuie să-l încarci după nici 10 ore.

Ulefone uWear Bluetooth Smart Watch gadgereport.roÎn plus, smartwatch-ul chinezesc se încarcă complet în numai 15 minute, cu un cablu obişnuit de USB.

Ulefone uWear Bluetooth Smart Watch gadgetSmartwatch-ul comunică cu orice telefon cu Bluetooth 4.0 (iOS şi Android) prin intermediul unei platforme software dedicată, care include toate funcţiile devenite standard în industrie, de la pedometru, senzorul care monitorizează somnul şi cel care îşi anunţă utilizatorul privind sedentarismul.

Ceasul primeşte, bineînţeles, apeluri, mesaje şi îl poţi folosi pentru a controla camera foto de pe telefon.

În plus, are un senzor de proximitate care te anunţă dacă te-ai depărtat prea mult de telefon şi unde să-l cauţi.

Ulefone uWear Bluetooth Smart Watch are cinci tipuri de alarme, aşa că îl poţi folosi să te trezească dimineaţa sau când vrei să îţi aduci aminte de o întâlnire programată etc.

Ceasul îl poţi precomanda de pe Gearbest.com, în variantele black sau silver, la preţul de 29,99 dolari. Dacă introduceţi codul promoţional Uwear, preţul va fi de numai 22,99 dolari.