Unboxing DJI Pocket 2. Cum arată și cu ce diferă față de prima generație, Osmo Pocket

DJI a anunțat lansarea celei de-a doua generații a camerei Osmo Pocket, una care vine cu îmbunătățiri semnificative. Noul gadget, botezat simplu DJI Pocket 2, filmează în 4K cu stabilizare optică și înregistrează audio cu un microfon wireless dedicat. Noua cameră, în oferta Creator Combo, a ajuns în redacția GadgetReport.ro și vă prezentăm un unboxing și primele noastre impresii.

DJI Osmo Pocket a fost și este în continuare unui dintre cele mai bune gadgeturi de filmat de pe piață. Este mic, ușor, beneficiază de stabilizarea optică oferită de un gimbal, și trage în 4K la 60 fps.

Noua generație, DJI Pocket 2, lansată zilele trecute de DJI, vine cu câteva imbunătățiri semnificative.

Urmăriți unboxingul GadgetReport.ro il clipul video de mai jos.

Look-ul camerei a rămas la fel, foarte compact. DJI Pocket 2 vine însă cu un upgrade pe baza de înregistrare, grație noului senzor de 1 / 1,7 inci comparativ cu senzorul original de 1 / 2,3 inci. Camera captează un câmp vizual mai larg, de 20 mm, cu o deschidere de f / 1,8 față de 26 mm f / 2,0 pe DJI Osmo Pocket.

Un alt upgrade este oferit de înregistrarea în HDR, inexistentă pe generația anterioară. Nu că ar reprezenta mare lucru. Imaginile captate de DJI Osmo Pocket erau oricum foarte bune, iar DJI a păstrat calitatea video la 4K / 60fps. Noul DJI Pocket 2 aduce, în plus, o filmare în slow motion la 8X față de 4X pe generația anterioară și un zoom de 4X, inexistent la prima generație.

Pe partea de fotografie, camera trage acum în 64 MP față de 32 în versiunea precedentă.

Sistemul de focalizare al camerei a fost, de asemenea, actualizat în comparație cu modelul anterior, și există noi funcții software, inclusiv Fast Wake pentru a porni mai rapid camera și Drop Aware pentru a oferi protecție în caz de cădere.

Partea inferioară a mânerului camerei Pocket 2 poate fi acum schimbat și înlocuit cu alte opțiuni datorită noului său design modular. Accesoriile compatibile includ mânerul „Do-It-All” al DJI, care include o bază pentru trepied, modul Wi-Fi și Bluetooth, difuzor, mufă de 3,5 mm și receptor de microfon fără fir. Alte accesorii includ un obiectiv cu unghi larg și o carcasă impermeabilă.

La fel ca camera originală, DJI Pocket 2 poate fi folosit fie ca o cameră independentă stabilizată, fie atașată și controlată cu un smartphone, wireless sau printr-un conector fizic.

Aplicația Mimo a DJI poate fi utilizată pe un telefon atașat pentru a filma, edita și partaja videoclipuri și fotografii.

Camera aduce și un upgrade semnificativ pe zona de înregistrare audio. DJI Pocket 2 are acum 4 microfoane, față de 2 la prima generație, și oferă un microfon wireless dedicate, care se conectează instant la cameră.

Noua suită de microfoane este capabilă să regleze sunetul înregistrării  în funcție de locul în care se află. De exemplu, va restrânge automat câmpul sonor atunci când camera face zoom, ceea ce sună similar cu ceea ce am văzut Samsung încercând în smartphone-urile recente.

La microfonul wireless ii poti conecta inclusiv o lavalieră, astfel încât devine un sistem complet pentru interviuri și blogging.

Am lasat pentru final una dintre cele mai interesante inovații. Cu noua cameră poți să faci livestreaming pe Youtube sau Facebook.

La aproximativ 2500 lei, în versiunea Creator,  primiți camera și mai multe accesorii, printre care un obiectiv cu unghi larg, un microfon fără fir, un mâner Do-It-All al DJI și un micro trepied.

Vom reveni cu un review complet (text și video) in care vom prezenta facilitatile oferite de această cameră.

Dacă vă interesează să o cumpărați, o găsiți pe acest LINK.