UPC a anuntat oficial noile pachete de programe si internet

Data: 9/09/2014 | Autor: .

upc

UPC, al doilea jucator din piata telecom, a lansat oficial noile oferte pentru serviciile de televiziune, telefonie si internet. Împărţite în trei pachete, Start, Plus şi Super, acestea oferă clienţilor mai multe variante de servicii la preţuri cuprinse între 59 de lei şi 75.6 lei.

Primul pachet, UPC Start, ofera 51 de canale TV in format SD si 10 in HD, Internet Fiber Power 200 + WiFi (Conexiune internet cu viteza de download pana la 200 Mbps si upload 6 Mbps) si Telefonie Alo Fix Nelimitat (abonamentul contine convorbiri gratuite si nelimitate catre toate retelele fixe din Romania, retelele fixe din toata Europa si retele fixe si mobile din SUA, Canada si Israel.). Pretul pachetului este de 59 de lei.

Abonamentul DTV Optim HD cuprinde 51 de canale SD si 10 canale HD. Pentru a viziona canalele HD este necesar un televizor compatibil DVBC sau achizitionarea unui echipament compatibil HD (Mediabox HD, DVR-HD sau CI+).

Daca alegi un mediabox cu capacitate de inregistrare (DVR sau DVR-HD) vei avea urmatoarele beneficii:

  • Inregistrezi orice emisiune sau film (timp de inregistrare de pana la 65 de ore).
  • Iti iei pauza cand vrei – chiar si in timpul transmisiunilor IN DIRECT (pui pauza si reiei de unde ai ramas)
  • Daca ti-a sunat telefonul, poti revedea secventa pe care tocmai ai ratat-o din filmul pe care il urmareai
  • In modul stand by al mediaboxului poti programa doua inregistrari simultane
  • Poti sa-ti inregistrezi tot serialul preferat dintr-o singura programare
  • Descarca aplicatia UPC TV si poti programa inregistrarile de la distanta.
  • Vezi grila de programe aici

Timp de 3 luni, pentru contractele incheiate pe o perioada de 24 luni. Incepand cu luna a 4-a,  pretul pachetului este de 69 lei (TVA inclus)/luna.

Pachetul UPC Plus propune, pentru 63 de lei, televiziune in sistem DTV Optim HD, care cuprinde 51 de canale SD si 10 canale HD. Pentru a viziona canalele HD vei primi un Mediabox HD, inclus in pachetul tau de servicii. Conexiunea de internet este Fiber Power 200 + WiFi (viteza de download pana la 200 Mbps si upload 6 Mbps) iar telefonia este, de asemenea, nelimitata (convorbiri gratuite si nelimitate catre toate retelele fixe din Romania, retelele fixe din toata Europa si retele fixe si mobile din SUA, Canada si Israel)

*Timp de 3 luni, pentru contractele incheiate pe o perioada de 24 luni. Incepand cu luna a 4-a,  pretul pachetului este de 74 lei (TVA inclus)/luna.

 

 Pachetul UPC Super propune 112 de canale SD si 25 canale HD. Pentru a viziona canalele HD vei primi un Mediabox HD, inclus in pachetul tau de servicii, internet Fiber Power 200 + WiFi (viteza de download pana la 200 Mbps si upload 6 Mbps) si Telefonie Alo Fix Nelimitat.

Timp de 3 luni, pentru contractele incheiate pe o perioada de 24 luni. Incepand cu luna a 4-a,  pretul pachetului este de 89 lei (TVA inclus)/luna.

 Mai multe amanunte aflati de aici