UPC lanseaza primul canal exclusiv 3D

Data: 15/09/2011 | Autor: .

Compania de televiziune prin cablu UPC Romania va lansa, vineri, un post de televiziune exclusiv 3D, High TV. Acesta va transmite filme, documentare, emisiuni sportive si muzica.

Pentru a vedea noul canal de televiziune, clientii UPC trebuie sa detina un HD si un televizor 3D ready. Canalul a aparut, deja, la unii clienti, pe pozitia 191.   Oferta 3D poate fi consultata aici.

UPC a anuntat, totodata, lansarea unor noi pachete de abonamente, cu preturi intre 53 si 89 de lei. Pachetele Total si Suprem includ televiziune digitala cu peste 100 de canale, internet cu viteza de pana la 120 Mbps si telefonie fixa cu pana la 100 de minute incluse catre orice retea fixa sau mobila. In plus, clientii au la dispozitie extra optiuni atasate pachetului ales, precum HD-3D, DVR sau DVR HD-3D.

„Pentru prima data in Romania putem vorbi de un pachet de servicii digitale in pas cu tehnologia (. ..) fie ca vorbim de televiziune digitala cu toate aplicatiile de ultima generatie 3D, HD, DVR, EPG, Control Parental etc, sau de cea mai mare viteza de internet prin cablu de pana la 120Mpbs viteza care iti permite acces instant la continut online”, a declarat directorul general al UPC Romania, Severina Pascu.

Noile pachete sunt disponibile intre 16 septembrie si 31 octombrie, pentru contracte de cel putin 12 luni.

UPC are, in prezent, 1,12 milioane de clienti. Compania a incheiat anul trecut cu afaceri de 112 milioane de euro, in scadere cu 3% fata de anul 2009. UPC a raportat pierderi de 156 milioane euro.