UPC pregateste “revolutia”. TV si internet pe orice dispozitiv wireless (VIDEO)

Data: 18/09/2012 | Autor: .

UPC a lansat in Olanda noua platforma Horizon TV, o solutie care va permite clientilor sa ruleze programe TV, filme, internet si jocuri pe aproape orice dispozitiv conectat la un ruter wireless.

“Horizon TV va schimba tableta, telefonul sau laptopul intr-un adevarat televizor. Veti putea rula, in acelasi timp, peste 80 de canale TV si continut web. De asemenea, clientii pot face share de continut multi-media intre dispozitivele pe care le au in casa”, a explicat Mike Fries, CEO Horizon.

Bineinteles, platforma permite si achizitia de programe TV contra cost, de la filme la evenimente muzicale si sportive. In prezent sunt disponibile peste 3500 de productii TV si 2000 de filme.

In plus, Horizon asigura aplicatii dedicate pentru o serie de servicii populare precum YouTube, Wikipedia sau Facebook. Pentru a se conecta la serviciile Horizon TV, clientii primesc un user si o parola dedicata.

Pentru a beneficia de aceste oferte, clientii trebuie sa aiba o conexiune UPC de internet de 60 Mbs/secunda si un receiver. Pachetul costa 54.95 euro. Pentru primele sase luni, exista o oferta promotionala care duce pretul la 39.50 pe luna.

Cei care vor o conexiune de 120 Mbps vor plati in plus 8 euro. UPC va anunta mai multe detalii despre oferta pe 28 septembrie.

Platforma urmeaza sa fie lansata si in Elvetia in acest an, iar anul viitor sip e piata germana. Nu exista date privind posibila lansare in Romania.