VIRAL PE INTERNET. Povestea de dragoste dintre cel mai inalt top-model din lume si iubitul ei (VIDEO)

Data: 9/05/2014 | Autor: .

Elisany da Cruz Silva

Un clip video ce prezintă povestea de dragoste cu adevărat ieşită din comun dintre Elisany da Cruz Silva, un top model care măsoară nu mai puţin de 2,03 metri şi Francinaldo Carvalho, iubitul ei de 1,67 metri, face furori pe youtube. Clipul video a atras, în numai câteva ore, peste 140.000 de vizualizări.

Elisany da Cruz Silva şi Francinaldo Carvalho locuiesc în Salinopolis, Brazilia. Diferenţa de înălţime dintre ei este vizibilă, atât de vizibilă încât lumea se uită după ei pe stradă.

Elisany, în vârstă de 18 ani, a declarat, pentru televiziunea vietnameză BTV, că ce a atras-o la iubitul ei a fost personalitatea, felul în care se poartă cu oamenii în general şi cu ea în special, relatează Realitatea.net

„Singura problemă vizibilă este atunci când mergem împreună şi ne ţinem de mâini – pară că ar fi fratele meu mai mic sau fiul meu”, spune tânăra, care adaugă însă că nu ea la ales, „ci Dumnezeu”.

Şi prietenul tinerei are ceva explicaţii de dat – amicilor săi. Francinaldo spune că prietenii îl întreabă cu reuşeşte să îşi îmbrăţişeze iubita aflată la o asemenea înălţime deasupra lui.

În clipul video devenit viral pe youtube, vedeţi povestea lor, inclusiv cererea in căsătorie.

Deşi are doar 18 ani, tânăra spune că vrea să aibă un copil. Elisany da Cruz Silva a adăugat că vrea să adopte unul, în cazul în care nu va putea să nască, din cauza formei de gigantism de care suferă.