vivo lansează cipul de imagistică V1. Va face filmarea cu telefonul și mai bună

Data: 2/09/2021 | Autor: .

vivo a dezvăluit noul său cip de imagistică V1, dedicat aplicațiilor de imagine și video cu o calitate vizuală de vârf. Potrivit companiei, vivo V1 poate satisface mai bine nevoile utilizatorilor prin optimizarea scenariilor de aplicații pentru smartphone-uri, cum ar fi aspectul vizorului și înregistrarea video.

Cipul de imagistică vivo V1 a fost dezvoltat pe durata a 24 de luni, cu ajutorul a peste 300 de experți în cercetare și dezvoltare din laboratoarele de imagistică vivo. Abordarea vivo către tehnologia inovatoare de procesare a imaginii (IP – image processing) la nivel de cip se va axa în principal în jurul a patru piste strategice: sistem de imagine, sistem de operare, design industrial și performanță.

„Pe lângă îmbunătățirea esteticii vizuale și a efectelor imagistice ale produselor vivo, cipul de imagistică V1 își propune, de asemenea, să aducă utilizatorilor experiențe de neegalat prin canalizarea rezonanței emoționale prin expresie vizuală. vivo este ferm angajat să investească pe termen lung în cele patru piste strategice pentru a crea tehnologie și inovație de vârf în industrie, care va satisface fără îndoială chiar și cei mai exigenți utilizatori de smartphone-uri de ultimă generație ”, afirmă vivo.

Încă din 2019, vivo a început să lege inovația orientată spre design și către utilizator cu cerințele în evoluție ale utilizatorilor, culminând cu cele patru piste strategice pe termen lung. De atunci, vivo a recrutat talente din întreaga lume pentru a implementa o strategie de dezvoltare puternică.

Imagistica este o parte importantă a strategiei pe termen lung ale vivo. Până în prezent, vivo a investit puternic în acest domeniu de peste cinci ani, realizând numeroase descoperiri de vârf în industrie, cum ar fi tehnologia Gimbal Stabilization și Selfie Spotlight. În decembrie 2020, vivo și ZEISS au anunțat un parteneriat strategic pe termen lung pentru inovație în imagistica mobilă. Ambii parteneri împărtășesc ambiția de a anticipa și îndeplini cele mai exigente cerințe ale consumatorilor, precum și dorința de a contesta limitele imagisticii mobile prin cercetare și dezvoltare comună, în laboratorul de imagistică vivo ZEISS.

Parteneriatul vivo și ZEISS are două dimensiuni de colaborare, dintre care prima este linia de cercetare și dezvoltare a produselor. Rezultatele cercetării și dezvoltării comune și ale combinației de tehnologii ZEISS pentru imagistica mobilă cu tehnologiile vivo de top pentru producția smartphone, algoritmi și capabilități de fabricație – cum ar fi Biotar Portrait Style – pot fi experimentate pentru început pe seria vivo X60. A doua dimensiune este explorarea reciprocă a modelării viitorului prin imagistica mobilă, conducând progresul tehnologiilor profesionale de fotografie și videografie de generație viitoare.

Pe baza informațiilor obținute de la utilizatori, vivo va implementa o strategie în trei direcții – focusul pe planificarea produselor, planificarea și cercetarea tehnică în prealabil – pentru a ajunge la un echilibru în ceea ce privește produsele și tehnologia. Institutul Central de Cercetare vivo va fi responsabil pentru planificarea tehnologiilor viitoare, care vor fi strâns aliniate la cerințele consumatorilor, tendințele industriei și scenariile utilizatorilor.

Obiectivul vivo în următorii 10 – 20 de ani este de a crea produse excelente ce pun accentul pe design, construind o punte între oameni și lumea digitală, oferind utilizatorilor o experiență mobilă și digitală din ce în ce mai convenabilă. vivo va continua să implementeze strategii de dezvoltare durabilă, cu viziunea de a deveni o corporație de clasă mondială, sustenabilă și durabilă.