Vodafone include Internet mobil in toate abonamentele

Data: 10/10/2011 | Autor: .

Vodafone lanseaza o noua oferta de abonamente, cu 6 categorii de pachete ce includ minute si SMS-uri in retea, minute si SMS-uri nationale, precum si trafic de Internet pe mobil.

„Cu noua oferta de abonamente Vodafone,  am simplificat structura pachetelor noastre si am adaugat valoare incluzand trafic de Internet pe mobil in toate categoriile de abonamente, din dorinta de a-l face accesibil tuturor utilizatorilor nostri. Datele noastre arata ca o mare parte a utilizatorilor au nevoi minime de Internet pe mobil, in special pentru navigare si Messenger, asa cum alti utilizatori au nevoi extinse, pe care le-am adresat, de asemenea, in oferta noastra. Mai mult, clientii nostri vor putea alege mai usor tipul de abonament dorit intrucat structura abonamentelor va fi aceeasi – minute, mesaje si trafic de internet”, a declarat Andreea Cramer, director Voice Marketing, Vodafone Romania.

Pentru un abonament de 6 euro cu TVA inclus, utilizatorii vor primi 500 de minute si SMS-uri in retea, 50 de minute si SMS-uri nationale si 15 MB de trafic de Internet mobil. Cel mai scump abonament costa 45 de euro, iar utilizatorii vor primi in schimbul sau 2.000 de minute si SMS-utri in retea, 450 de minute nationale si 500 MB de date plus servicii VoIP.Tarifele dupa depasirea serviciilor incluse in abonament sunt : 0.148 €/min pentru apelurile in retea, 0.21 €/min pentru apelurile in alte retele,  0.062 €/SMS pentru SMS, 0.2 €/MB pentru traficul de internet pe mobil.

Ofertele sunt disponibile pentru clientii noi si existenti, pentru contractele pe 1 an/2 ani.

Mai multe informatii privind noua oferta de abonamente Vodafone sunt disponibile aici.