Vodafone testează serviciile de televiziune 4GTV

Data: 18/07/2016 | Autor: .

vodafone 4GTV bun

Vodafone Romania a lansat in teste aplicatia 4GTV, care oferă acces la un pachet de programe de televiziune online, alături de conţinut video la cerere (filme, seriale, reportaje si documentare). Aplicaţia poate fi descărcată gratuit din Google Play.

vodafone 4GTVVodafone  oferă 18 canale TV românești şi străine, alături de filme de top de la Hollywood. Aplicaţia oferă inclusiv conținutul HBO GO și Zonga pentru o experiență unitară.

Orice client Vodafone, persoană fizică, ce deține un cont de MyVodafone poate accesa serviciul folosind numele de utilizator și parola MyVodafone.

Fiind in faza de testare, accesul la televiziunile online si la continut este deocamdată gratuit pentru utilizatorii MyVodafone. Pentru respectarea drepturile de difuzare, întregul conținut video poate fi accesat numai de pe teritoriul României.

vodafone 4GTV 3

GadgetReport.ro a anticipat decizia Vodafone în momentul în care a anunţat că furnizorul de servicii de conţinut multimedia online Seenow a luat decizia de a-şi suspenda serviciile TV începând cu data de 30 iunie 2016.

Vodafone Romania S.A. a inregistrat deja la OSIM marca 4GTV ( nr. depozit 6 M 2016 03953 din data de 2 iunie 2016).