Vrei să înveţi să fotografiezi? Urmează un curs de fotografie gratuit de la Harvard

Data: 20/01/2017 | Autor: .

Vrei să înveţi să fotografiezi? Urmează un curs de fotografie gratuit de la Harvard

Dacă ţi-ai cumpărat un aparat foto şi vrei să realizezi fotografii la nivelul unui profesionist, ar fi bine să urmezi un curs de fotografie. Dintre sutele de tutoriale disponibile pe internet, îţi prezentăm astăzi unul dintre cele mai uşoare şi atractive. Este realizat de Universitatea Harvard şi, spre deosebire de programele similare care costă sute de euro, acesta este oferit gratuit pe platforma Alison, relatează GadgetReport.ro

Un curs de fotografie te va învăţa, printre altele, cum să focalizezi corect, cum să eviţi pozele mişcate, distorsiunile de imagine, problemele cu culorile şi fotografiile realizate noaptea, în condiţii de luminozitate scăzută.

Cursul de fotografie realizat de Harvard OpenCourseWare este prezentat din 12 module, care acoperă toate domeniile, de la software la compoziţie şi lumină.

Interesant este că, dacă reuşeşti să urmezi acest curs de fotografie şi să obţii un scor de peste 80%, vei primi o diplomă digitală cu care te vei putea recomanda drept specialist în fotografie.

Dacă te interesează cursul, ar fi bine să te grăbeşti, pentru că acesta va fi disponibil pe platforma Alison numai până pe 15 februarie 2017. Îl poţi accesa de pe acest LINK.

UPDATE 20 IANUARIE 2017 – ALISON isi anunta utilizatorii ca a suspendat cursul gratuit la cererea Universitatii Harvard. Inscrieti-va in newsletter-ul portalului pentru a afla cand veti putea avea acces din nou la cursul respectiv.