Well AirGo. Controlezi aerul condiționat de pe telefon, de oriunde, cu o soluție ieftină

Data: 11/02/2019 | Autor: .
Well AirGo. Controlezi aerul condiționat de pe telefon, de oriunde, cu o soluție ieftină

Well AirGo. Controlezi aerul condiționat de pe telefon, de oriunde, cu o soluție ieftină

Dacă ai un aparat de aer condiționat dintr-o generație mai veche, fără conectivitate la internet, cu telecomanda Well AirGo vei putea să-l controlezi de la distanță. Cu aplicația de smartphone, vei putea da drumul la aer în timp ce ești în drum spre casă, o opțiune excelentă mai ales pe timpul verii, relatează GadgetReport.ro

Well AirGo este o telecomanda universală pentru aparate de aer conditionat fără WiFi, care poate controla in mod direct si de la distanta aproape toate modelele de aer conditionat de pe piață.

Telecomanda funcționează în două moduri:

– în cel clasic, ca orice telecomandă obișnuită de aer condiționat

– ca interfață pentru a controla aerul condiționat de la distanță, cu ajutorul unei aplicații de telefon și tabletă

Well AirGo are iluminare de fundal si o lanterna cu LED care va permite sa-o folosiți cu usurinta chiar si in intuneric si in situatii de urgenta.  Telecomanda are un acumulator care se încarcă în standul dedicat și care rezistă, din testele făcute de noi, și până la o săptămână.

Pentru a controla aerul condiționat de pe telefon sau tabletă, trebuie să descărcați aplicația gratuită Well AirGo pentru Android sau iPhone și, după ce v-ați realizat un profil de utilizator, să o conectați, foarte simplu, la telecomandă, conform instrucțiunilor.

Din acel moment, indiferent că vă aflați acasă sau oriunde, pe date mobile sau pe wi-fi, veți avea acces simplu și rapid la aerul condiționat de acasă.

Atenție, însă. Pentru a controla de la distanță aparatul, trebuie ca telecomanda WiFi să stea în standul său special și senzorul acesteia să fie îndreptat spre aerul condiționat.

În cazul in care telecomanda nu este conectata la baza de alimentare sau nu exista semnal WiFi, telecomanda poate fi utilizata numai ca si una standard.

Well AirGo este o soluție foarte ieftină în comparație cu alte modele, care costă chiar și 5-600 de lei. Puteți cumpăra telecomanda de pe acest LINK.

SPECIFICAȚII WELL AIRGO

Incarcator USB: 5V 500mA
Acumulator litiu: 500mAh 3.7V
Raza de actiune: 8m
Compatibil cu retelele 2G/3G/4G/WiFi