Westworld debutează la HBO. Serialul care promite să facă uitat Game of Thrones

Data: 3/10/2016 | Autor: .

Westworld debutează la HBO. Serialul care promite să facă uitat Game of Thrones

HBO difuzează, pe 3 octombrie, primul episod din noul serial Westworld, despre care presa internaţională estimează că va rivaliza, ca popularitate, cu celebrul Game of Thrones, relatează GadgetReport.ro

În România, primul episod va fi disponibil gratuit pe platforma HBO GO, de pe 3 octombrie, iar pe canalul HBO se va difuzat de la ora 20:00.

Westworld debutează la HBOSerialul este realizat pe baza unui scenariu adaptat după pelicula cu acelaşi nume, realizată în 1973 de Michael Crichton.

Westworld, afirmă producătorii, reprezintă o odisee întunecată despre începutul conștiinței artificiale și evoluția păcatului care explorează o lume în care fiecare poftă umană, fie ea nobilă sau depravată, poate fi satisfăcută.

“Westworld”, al cărui prim sezon are 10 episoade, este un serial dramă ambițios și creativ care duce conceptul de aventură la un nivel periculos.

Într-un parc de fantezie futurist, cunoscut ca Westworld, mai mulți androizi “gazdă” deviază de la scenariile programatorilor săi și au un comportament haotic.

Westworld debutează azi la HBOCu o distribuție impresionantă, formată din Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton și Jeffrey Wright, “Westworld” a fost inspirat din filmul din 1973 scris și regizat de Michael Crichton (“Jurassic Park”) și adaptat pentru televiziune de producătorii executivi Jonathan Nolan (“Interstellar”, “Cavalerul negru”) și Lisa Joy (“Pushing Daisies”, “Burn Notice”). Printre ceilalți producători executivi se numără J.J. Abrams, Bryan Burk (“Lost”, noile filme “Star Wars” și “Star Trek”) și Jerry Weintraub.

Împlicarea lui Jonathan Nolan, J.J. Abrams şi Lisa Joy în acest proiect oferă argumente solide că noua producţie HBO va fi una de calitate.