Xiaomi HyperCharge încarcă un telefon în 8 minute! E un record mondial

Data: 1/06/2021 | Autor: .

Xiaomi HyperCharge

Dacă, la fel ca mine, v-ați conectat vreodată cu disperare încărcătorul la orice priză disponibilă chiar și câteva minute pentru a împiedica închiderea telefonului, atunci veți fi, de asemenea, impresionați de noua tehnologie de încărcare a Xiaomi. Compania susține că noile încărcătoare, denumite Xiaomi HyperCharge, au doborât recordurile globale de încărcare prin cablu și wireless.

Xiaomi a prezentat noile încărcătoare Xiaomi HyperCharge într-un videoclip postat luni pe rețelele de socializare.

Videoclipul prezintă un telefon Mi 11 Pro, echipat cu o baterie de 4.000 mAh, care a ajuns la maxim în doar opt minute folosind încărcătorul cu cablu de 200 W al Xiaomi.

Xiaomi afirmă că telefonul a încărcat 10% în 44 de secunde și 50% în trei minute.

Într-o altă demonstrație, Xiaomi a încărcat un Mi 11 Pro cu aceeași baterie, wireless, cu un încărcător de 120W în numai…. 15 minute. Bateria a ajuns la 10% într-un minut și la 50% în șapte minute.

Xiaomi HyperCharge, un nou record mondial

Dacă datele sunt corecte, noua viteză de încărcare prin cablu a Xiaomi va depăși tehnologia rivală de încărcare flash a OPPO.

OPPOlansat anul trecut un încărcător cu fir de 125 W cu această tehnologie.

OPPO lansează încărcătorul ultra-rapid de 125W. Încarcă o baterie de telefon până la 41% în doar 5 minute

Deși acest record este cu siguranță remarcabil, n-ar trebui să ne bucurăm prea repede. Dezvoltatorii XDA afirmă că tehnologia Xiaomi HyperCharge nu este încă pregătită pentru lansare comercială.

În plus, Xiaomi ar fi dorit doar să își demonstreze capacitățile de încărcare, iar această tehnologie nici să nu ajungă pe telefoanele sale.

Indiferent de ce va decide Xiaomi, este important să ne gândim la imaginea de ansamblu, așa cum ne amintește Verge .

Aceste tipuri de tehnologii de încărcare super-rapide sunt de obicei rezervate, prin încărcătoare și cabluri, unui anumit producător de telefoane și este puțin probabil să devină mainstream pentru o vreme.

Cea mai bună soluție: cumpărați-vă un telefon cu o baterie bună pe care să nu trebuiască să-l încărcați din oră în oră.