Xiaomi Mi Watch Lite. Cum arată și ce poate ceasul inteligent de 250 de lei

Data: 26/02/2021 | Autor: .

xiaomi mi watch lite

Dacă vrei un smartwatch cu care să măsori timpul, caloriile, pașii și să primești notificări nu este neapărat nevoie să cheltui peste 1000 de lei sau mai mult. Una dintre variantele cele mai ieftine este Xiaomi Mi Watch Lite, un smartwatch basic care costă numai 250 de lei.

Xiaomi Mi Watch Lite este un ceas micuț, cu un display de 1,4 inchi, color, cu touchscreen și foarte ușor. Este un ceas care stă mai bine pe mâinile unei doamne sau a unui copil decât pe mâna unui bărbat, cel puțin asta e opinia noastră.

Ceasul este destul de solid, cu o carcasă din plastic și o curea din silicon cauciucat care pare a fi foarte rezistentă.

Urmărește, în clipul de mai jos, unboxing-ul și cum să setezi noul ceas la telefon

Ecranul este luminos, dacă îi ridici luminozitatea la maxim, și se mișcă destul de bine. Nu reacționează ca un smartwatch din zona premium dar se comportă optim, indiferent dacă ai mâinile uscate sau ude.

Ceasul are un singur buton de control pe partea din dreapta.

În cutie primești un încărcător usb, fără charger, iar vestea bună este că bateria ține pînă la 9 zile (6-7 zile într-o utilizare normală).

Smartwatch-ul se încarcă destul de repede, în 2 ore, și nu se încălzește la încărcare.

Xiaomi Mi Watch Lite, un produs simplu și eficient

Software-ul acestui ceas este unul basic dar care cuprinde toate elementele cheie ale unui smartwatch.

Ai pe el GPS, senzor de puls și îți măsoară pașii, caloriile, viteza și deplasarea. Cu aplicația dedicată de la Xiaomi, vei afla tot felul de date despre activitatea sportivă, ceea ce este principalul său avantaj.

Aplicația este simplă și ușor de instalat.

Din momentul în care ți-ai făcut un cont, vei putea adăugat ceasul și astfel vei putea sincroniza toate datele din telefon.

Vei vedea pe ceas apelurile, sms-urile, mesajele și toate celelalte alerte de pe telefon.

Xiaomi Mi Watch Lite inregistreaza zilnic ritmul cardiac, exercitiile fizice si datele despre somn, asigurandu-va ca sunteti bine informat cu privire la starea dumneavoastra de sanatate.

Caracteristici cheie :

  • Inregistrari zilnice de calorii arse, numar de pasi si orele in care te-ai ridicat;
  • Vizualizati instantaneu apeluri, mesaje text si notificari de aplicatii;
  • Controleaza muzica pastrand telefonul in buzunar;
  • Alerte „inactiv” pentru a va reaminti sa ramaneti activ.

Monitorizarea somnului

Cu ceasul la mână în timp ce dormiți, veți putea apoi să vă analizați calitatea somnului/

Ceasul promite că monitorizează date complete despre somn, cum ar fi somnul profund, somnul usor si durata somnului, pentru a va mentine obiceiurile bune atunci cand dormiti.

Xiaomi Mi Watch Lite, un ceas optim și foarte ieftin

Dacă vă doriți un smartwatch ieftin, care să vă monitorizeze pașii, caloriile, să vă afișeze la mână apelurile și mesajele, ceasul celor de la Xiaomi are un raport preț-calitate foarte bun.

Dacă vreți să îl cumpărați, o puteți face de pe acest link.