YouTube Premium. Cum scapi de reclamele enervante!

Data: 27/02/2021 | Autor: .

YouTube Premium

Dacă intri des pe Youtube și te deranjează reclamele agasante, există o soluție să scapi de ele. Te abonezi la Youtube Premium, care include Youtube si Youtube Music. Prin intermediul Youtube Music, ai acces la muzică (video&audio) fără reclamă și care poate rula în fundal, chiar când ecranul telefonului este închis, iar prin serviciul Premium primești acces la orice clip de pe Youtube fără reclamă și la producțiile video originale Youtube.

YouTube Music vine să concureze aplicațiile Spotify și Deezer. Utilizatorii au acces la toată muzica disponibilă pe YouTube. Pot fi aleși artiști favoriți și pot fi create playlist-uri. Serviciul Youtube Music poate fi folosit direct din browser (music.youtube.com) sau prin aplicația dedicată din magazinul PlayStore (Youtube Music). Prețul serviciului YouTube Music este de 22 lei/lunar. Prima lună este gratuită.

YouTube Premium, 26 de lei pe lună

YouTube Premium

Al doilea serviciu lansat de Google, YouTube Premium, poate fi accesat din setările aplicației Youtube și include accesul la aplicaţia YouTube Music, navigarea pe YouTube fără reclame, posibilitatea ca platforma să ruleze în fundal, dar şi acces la YouTube Originals – o serie de produse video (filme/seriale/documentare) produse de YouTube. Prețul serviciului YouTube Premium este de 26 lei/lunar.

Premium Family, cel mai avantajos abonament

Google oferă și un pachet pentru familii, pe care îl poți activa din ,,subscripții’’ și care, pentru 39 de lei/lună, îți oferă cinci conturi disponibile, pe care le poți împărți cu cine îți dorești. Din aplicație sau de pe browser, trimiți invitațiile și, odată acceptate, noii utilizatori au acces la Youtube Premium.

Din punctul nostru de vedere, cea mai bună variantă de serviciu, privită din prisma raportului preț-calitate, este Youtube Premium Family. Îl accesezi de AICI.

Pentru echivalentul 7,8 lei pe lună, fiecare utilizator are acces la tot continuțul Youtube fără reclame și cu posibilitatea de rulare în background. Este o opțiune excelentă pentru cei care, de exemplu, țin telefonul în buzunar și vor să asculte muzică sau un review pe Youtube.

YouTube Music & Premium se dovedește a fi o alternativă serioasă pentru Spotify, mai ales că Youtube îți oferă și clipul video, iar calitatea audio este, în unele cazuri, similară.