YouTube Red. Cum arată noul serviciu pe bază de abonament

Data: 22/10/2015 | Autor: .

youtube-red-gadgetreport.ro

YouTube va lansa un serviciu pe bază de abonament, urmand ca acesta sa fie accesibil doar utilizatorilor care plătesc pentru a-l vizualiza. Denumit YouTube Red, acesta va costa 9,99 dolari-lună şi va fi disponibil iniţial în SUA.

Prin intermediul YouTube Red, utilizatorii vor avea acces la un conţinut original şi exclusiv, care este creat de cei mai de succes vloggeri (creatori de conţinut de pe YouTube) şi care nu va include publicitate. Vedete ale platformei online YouTube, precum PewDiePie, Rooster Teeth şi Lilly Singh, se numără printre numele implicate în acest proiect.

Începând din 28 octombrie, YouTube Red le va oferi utilizatorilor săi americani posibilitatea de a testa gratuit timp de o lună acest nou serviciu.

Conţinutul publicat pe acest nou serviciu al YouTube va putea fi descărcat şi vizionat de utilizatori atunci când aceştia nu sunt conectaţi la internet.

„De mulţi ani, fanii YouTube ne-au spus că îşi doresc mai mult (…) mai multe opţiuni când se uită la conţinutul lor preferat, mai multe modalităţi de a-i susţine pe creatorii lor favoriţi şi, în special, opţiunea de a se uita la clipurile video preferate fără a fi întrerupţi (de reclame, n.r.)”, potrivit unui anunţ publicat, miercuri, pe blogul companiei.

Abonaţii la YouTube Red vor avea acces şi la platforma YouTube Gaming, la noua aplicaţie YouTube Music şi la serviciul de streaming Google Play Music