4 gadgeturi Aten pentru munca de acasă, inclusiv transmisii live

Data: 16/04/2021 | Autor: .

Crearea și vizualizarea de conținut video a cunoscut deja rate de creștere semnificative înainte de 2020, iar pandemia a accelerat această tendință până la punctul în care crearea de conținut video captivant, inclusiv fluxuri în direct, a devenit indispensabilă pentru multe organizații.

Cu toate acestea, pentru a produce conținut de nivel profesional, a fost în general necesară achiziția de echipamente scumpe și software de editare, plus o investiție de timp necesară editării de videoclipuri și chiar pentru a depăși curbele de învățare. Cu toate acestea, mixerele multicanal AV Aten cu grad avansat de portabilitate au capacitatea de a înlocui „ecranele verzi”, de a adăuga efecte și alte suprapuneri grafice, de a comuta între camere și de a transmite imaginile în flux sau de a le stoca pentru a fi mixate de un program.

Switch de prezentare multistreaming

Pe măsură ce prezența la birou se rarefiază, în unele situații cu până la circa 20 la sută față de nivelurile anterioare de participare fizică în birou, spațiile de întâlnire se vor micșora. Prin urmare, va fi o nevoie și mai mare ca întâlnirile să devină hibride și să includă participanții aflați la distanță. Acest lucru ar putea include chiar și participanții situați într-o altă parte a aceluiași birou, pentru a preveni anumite situații când prea mulți oameni se înghesuie într-un singur spațiu închis.

Un switch de prezentare multistreaming, cum ar fi VP2120, permite participanților la întâlniri să își aducă propriile echipamente pentru conectare, să încarce prezentări, să ia notițe cu ajutorul unei table virtuale, să folosească o cameră de chat nativă, să facă înregistrări video și să facă broadcast pentru întregul grup. În cele din urmă, aceștia pot să împărtășească notele și conținutul întâlnirii cu alți participanți. În plus, angajații din diferite camere sau de pe alte etaje se pot alătura întâlnirii, menținând astfel protocoale de distanțare socială, dar cu o funcționalitate mai mare și o calitate video și audio îmbunătățită, față de instrumentele de întâlnire de la distanță obișnuite, bazate pe cloud.

 ATEN StreamLIVE PRO

ATEN StreamLIVE PRO, de exemplu, vă permite să transmiteți în direct pe două platforme simultan, cum ar fi YouTube și Facebook, să schimbați scenele, să editați grafica din mers și multe altele. Având mai puțini angajați care lucrează personal la birou sau pentru cei care transmit în flux de acasă, posibilitatea de a face toate acestea de unul singur este un avantaj imens pentru persoanele de creație, din departamentul de marketing și din alte departamente care doresc să creeze conținut video mai bun pentru publicul lor, ca să nu mai vorbim de profesorii care predau cursuri elevilor

Stații de andocare portabile cu USB-C

Cu mai mulți angajați care caută să lucreze de oriunde, nu doar de acasă, oamenii au nevoie de mai mult decât de un laptop și un smartphone. Pentru a extinde funcționalitatea dispozitivelor portabile, stațiile de andocare USB sunt răspunsul. O mini-stație de andocare multiport USB-C, cum ar fi ATEN UH3234, vă permite să vă conectați laptopul la un monitor 4K HDMI sau unul VGA FHD, precum și să utilizați un singur cablu USB-C pentru a încărca dispozitivele dvs., a transfera date și a extinde o stație de lucru cu până la 10 porturi. În plus, utilizatorii își pot extinde laptopul Windows USB-C la două monitoare sau Macbook-ul ori Chromebook-ul la un monitor în 4K.

ATEN UH3234 este special conceput pentru a lucra de oriunde, permite conectarea a până la 10 dispozitive și are capabilitate de alimentare pass-through.

Personalul care caută o stație de andocare pe care să o poată lăsa într-un birou sau să o ia oriunde ar dori să-și mute spațiul de lucru, ar putea folosi și un dispozitiv precum UH3237. Se așează discret sub laptop, acceptă alimentarea USB 3.0 pentru încărcarea laptopului și extinde capacitățile laptopului cu încă 13 porturi, inclusiv USB-A, HDMI, Ethernet, audio și multe altele

KVM-uri desktop pentru switching și funcționalitate USB-C pentru PC

Indiferent dacă sunteți analist financiar, proiectant în CAD sau profesionist în grafică, ori lucrați în vânzări, există unele domenii de activitate care necesită mai mult de un PC la un punct de lucru. Pentru simplitate, este recomandat ca toate PC-urile să împartă un singur set de tastatură, monitor și mouse. Mai mult, profesioniștii cu grad mare de mobilitate se așteaptă acum să poată lua cu ei echipamentele la întâlniri și apoi să se întoarcă la birou și să sincronizeze rapid și ușor orice lucrare nouă pe care au generat-o. Una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru este conectivitatea USB-C, motiv pentru care noile switch-uri KVM de birou au și USB-C.

ATEN CS1953 este un switch KVM de desktop care are conectivitate USB-C, calitate video 4K DCI, acces la date USB SuperSpeed ​​și opțiuni flexibile de comutare a porturilor.

Switch-urile KVM cu funcționalitate USB-C pot include, de asemenea, Power Delivery 3.0 pentru a alimenta dispozitivele USB-C conectate, pe lângă ratele de transfer de date SuperSpeed ​​de 5 Gbps. Un KVM desktop, cum ar fi ATEN CS1953, îndeplinește toate aceste condiții. Adăugarea tuturor acestor funcționalități unui desktop permite angajaților să fie nu doar mai productivi, ci și mai mobili.

În cele din urmă, comutarea între computere este ușoară cu un astfel de KVM, deoarece operațiunea se poate face cu ajutorul tastelor rapide, butoanelor, a mouse-ului sau a unui remote port selector. Cu alte cuvinte, utilizatorii au diverse opțiuni și pot alege stilul de comutare care li se potrivește cel mai mult.

ATEN prezintă primul switch KVMP hibrid USB-C 4K din lume